6 φωτογραφίες »

Εξωτερικά, η Levante Hybrid είναι βαμμένη με ένα μεταλλικό χρώμα μπλε απόχρωσης που ονομάζεται Azzurro Astro.

Πρεμιέρα για την Maserati Levante Hybrid

5.301 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

Η Maserati Levante πέρασε και αυτή το κατώφλι της ηλεκτροκίνησης, καθώς η ιταλική φίρμα παρουσίασε επίσημα τη νέα Maserati Levante Hybrid. Δείτε το μοντέλο.

Η Maserati τον περασμένο Ιούλιο έδωσε στην Ghibli ένα ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης και τώρα κάνει ακριβώς το ίδιο με την Levante στην πορεία της μάρκας προς την ηλεκτροκίνηση. Παράλληλα η φίρμα έδωσε στο μοντέλο μία νέα έκδοση GT, αλλά και μικρές αναβαθμίσεις για να συνεχίσει τις πωλήσεις του με ακόμα περισσότερα εφόδια.
 
Την καρδιά της νέας Maserati Levante Hybrid βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων και τεσσάρων κυλίνδρων ο οποίος λαμβάνει βοήθεια από ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ. Η ισχύς που προσφέρει ανέρχεται στους 330 ίππους και τα 450 Nm ροπής διαθέσιμα μόλις στις 2.250 σ.α.λ. Η επιτάχυνση από το μηδέν στα 100 χλμ./ώρα γίνεται μέσα σε έξι δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 240 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα μέρος του βασικού εξοπλισμού της Levante Hybrid είναι η τετρακίνηση, η αερανάρτηση και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στο πίσω μέρος. Αξίζει να σημειωθεί πως το βάρος της ηλεκτροκίνητης Levante φτάνει τα 2.090 κιλά.
 
Εξωτερικά, η Levante Hybrid είναι βαμμένη με ένα μεταλλικό χρώμα μπλε απόχρωσης που ονομάζεται Azzurro Astro και συμπληρώνεται από πρόσθετες ασημένιες και μπλε πινελιές που παρατηρούνται στις τρείς πλευρικές εισόδους αέρα, στις δαγκάνες φρένων και το λογότυπο που διακοσμεί την πίσω κολόνα. Το μοντέλο πατάει σε τροχούς 21 ιντσών, εξοπλίζεται από ανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μία οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το infotainment.
 
Η Maserati δέχεται ήδη παραγγελίες για την Ευρώπη, όπου θα αρχίσει τις παραδόσεις από τον προσεχή Ιούνιο.

Mercedes
skoda