ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρεμιέρα για τις ανανεωμένες BMW Σειρά 2 Coupe και Μ2

6.683 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Πρεμιέρα για τις ανανεωμένες BMW Σειρά 2 Coupe και Μ2
9 Φωτογραφίες »

- Ελάχιστες αλλαγές εξωτερικά.
- Με νέο λειτουργικό το infotainment.
- Βενζίνη-diesel έως 374 άλογα η Σειρά 2 Coupé.
- +20 άλογα και 480 για την Μ2.
- Διαθέσιμες και με χειροκίνητο κιβώτιο.

Διπλή παρουσίαση από την ΒΜW

Πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη BMW Σειρά 2 Coupé, η οποία έρχεται με μικρές διαφοροποιήσεις εξωτερικά και αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μαζί της ήρθε και «καυτή» Μ2, η οποία κατά το φρεσκάρισμα απέκτησε περισσότερη ισχύ.

Ήπιες αλλαγές εξωτερικά

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος της Σειράς 2 Coupé, υπάρχουν νέα χρώματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το Zandvoort Blue χρώμα (μπλε), το οποίο ήταν αποκλειστικό για τη Μ2. Εκτός από την ενημερωμένη χρωματική παλέτα, υπάρχουν και νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, που προσφέρονται σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα. Από κει και μετά, όσοι αναζητούν σπορ εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν το νέο πακέτο M Sport Professional, το οποίο προσφέρει ανάμεσα από άλλα, μαύρη αεροτομή και φρένα M Sport με κόκκινες ή μπλε δαγκάνες.

Βελτιωμένο το infotainment χάρη σε νέο λειτουργικό

Στο εσωτερικό η BMW αναφέρει πως έχει εγκαταστήσει στην ανανεωμένη Σειρά 2 νέο πίνακα οργάνων και ανασχεδιασμένους αεραγωγούς. Το Curved Display παραμένει διαθέσιμο αποτελούμενο από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη αφής 14,9 ιντσών για το infotainment, με το τελευταίο να «τρέχει» με το νέο λειτουργικό BMW 8.5. Οι βαυαροί υποστηρίζουν πως το μενού είναι πιο εύχρηστο και το σύστημα πλοήγησης βελτιωμένο.

Βενζίνη και diesel έως 374 άλογα η Σειρά 2 Coupé

Το χαρτοφυλάκιο των συστημάτων κίνησης της ανανεωμένης BMW Σειρά 2 Coupé έχει στην κορυφή τον 3λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 374 άλογα. Χάρη σε αυτόν η BMW M240i xDrive Coupé κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα. Εκτός από τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα η ανανεωμένη BMW Σειρά 2 Coupé διατίθεται με τρεις ακόμη τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και έναν πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων. Το βασικό μοντέλο είναι η νέα BMW 218i Coupé (156 άλογα). Ακολουθεί η BMW 220i Coupé (184 άλογα), η BMW 230i Coupé (245 άλογα) και η ήπια υβριδική diesel 220d Coupé με 190 ίππους. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Leasing