3 φωτογραφίες »

Πρεμιέρα για το νέο σύστημα infotainment της Porsche

1.949 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2021)

Είναι πλέον συμβατό με Android Auto, έχει περισσότερες εφαρμογές αλλά και την ίδια στιγμή, η Porsche υπόσχεται πως είναι πιο εύχρηστο από ποτέ.

Tα νέα αυτοκίνητα δεν είναι απλά οχήματα που μεταφέρουν τους επιβάτες από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β. Oι μάρκες τα εξοπλίζουν πλέον με μεγάλες οθόνες και υπερσύγχρονα συστήματα infotainment, ώστε ο οδηγός και οι επιβάτες να μπορούν να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους.


Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί.

Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Για αυτόν τον λόγο, η Porsche υιοθετεί τώρα το νέο έκτης γενιάς σύστημα infotainment Porsche Communication Management που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στην 911, την Cayenne και την Panamera από αυτό το καλοκαίρι. Η Porsche ισχυρίζεται πως έχουν γίνει βελτιώσεις στα γραφικά, ότι το σύστημα είναι πλέον πιο εύχρηστο και πως πλέον είναι συμβατό με το Android Auto μέσω ενός USB καλωδίου.

Το σύστημα μπορεί να ειδοποιήσει τον οδηγό για τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες.

Το σύστημα μπορεί να ειδοποιήσει τον οδηγό για τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες.


Οι οδηγοί που έχουν iPhone μπορούν να συνδεθούν στο Apple CarPlay ασύρματα, ενώ υποστηρίζονται και οι εφαρμογές Apple Music και Apple Podcasts. Με το Apple Music, ο οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει ένα τραγούδι που ακούει στο ράδιο ενώ με ένα κουμπί, μπορεί να μεταβεί σε ένα custom σταθμό της εφαρμογής που περιλαμβάνει μουσική συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Όσον αφορά την πλοήγηση, το έκτης γενιάς σύστημα infotainment της Porsche εξοπλίζεται με νέο λογισμικό που υπολογίζει πιο γρήγορα ποια είναι η βέλτιστη διαδρομή, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη, την κίνηση που έχουν οι δρόμοι εκείνη την στιγμή. Όλες οι νέες εφαρμογές θα μπορούν να συνδεθούν με το Porsche Connect, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ενημερώνονται για την κατάσταση του αυτοκινήτου τους και να το προσαρμόζουν ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

Το νέο σύστημα θα περιλαμβάνει στο μέλλον λειτουργίες όπως το «Soundtrack My Life» όπου το σύστημα καταλαβαίνει πως οδηγεί ο οδηγός, ποια διαδρομή ακολουθεί και ποιες είναι οι συνθήκες για να βάλει αυτόματα κάποια ταιριαστή μουσική.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center