Πρεμιέρα στην Έκθεση της Ζυρίχης για το ανανεωμένο Ford Focus

Πρεμιέρα στην Έκθεση της Ζυρίχης για το ανανεωμένο Ford Focus

2.829 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το ανανεωμένο Ford Focus και ένα βίντεο μας δείχνει με κάθε λεπτομέρεια μέσα και έξω το μοντέλο.

Στα μέσα του Οκτώβρη η Ford παρουσίασε επίσημα το ανανεωμένο Ford Focus που έφερε μαζί του νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω, νέο 7άρι αυτόματο κιβώτιο στις ήπια υβριδικές εκδόσεις και τεράστια, 13,2 ιντσών οθόνη στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Ζυρίχη 

Περίπου ένα μήνα μετά, το μοντέλο έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Ζυρίχης και όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, ένα βίντεο μας δείχνει από πολύ κοντά πως όλες αυτές οι αλλαγές μέσα και έξω αποτυπώνονται στην πραγματικότητα.
 
Κάθε έκδοση του νέου Focus ξεχωρίζει χάρη στις μοναδικές σχεδιαστικές της λεπτομέρειες. Στην περίπτωση του βίντεο βλέπουμε την έκδοση ST-Line που εξοπλίζεται με τραπεζοειδή άνω μάσκα με μοναδικές αναλογίες και γυαλιστερή, μαύρη κυψελοειδή σχεδίαση, σε συνδυασμό με φαρδύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς και πιο βαθιά κάτω μάσκα. Η έκδοση ST-Line προσφέρει επίσης πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και διακριτική πίσω αεροτομή.  
 

Εντυπωσιάζει η οθόνη 13,2 ιντσών 

Το βίντεο πέραν από την ξενάγηση που μας κάνει στο εσωτερικό αλλά και στον χώρο αποσκευών, μας δείχνει από πολύ κοντά και την μεγαλύτερη οθόνη αφής 13,2 ιντσών με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων, αλλά και ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto. Δίπλα της βρίσκεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 

Σε βενζίνη, ήπια-υβριδικό και diesel

Θυμίζουμε πως το ανανεωμένο Ford Focus διαθέτει στην γκάμα του τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα σε δύο εκδόσεις 100 και 125 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το ίδιο μοτέρ διατίθεται και με ήπια υβριδική τεχνολογία σε εκδόσεις 125 και 155 άλογα σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή με 7άρι Powershift αυτόματο. Για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα, η Ford προσφέρει επίσης τον EcoBlue 1.500άρη με ισχύ 95 και 120 άλογα που συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή 8τάχυτο αυτόματο στην επιλογή των 120 ίππων.

Ένα βίντεο μας φέρνει δίπλα και μέσα στο ανανεωμένο Ford Focus!
-Πρώτη δημόσια εμφάνιση.
-Εντυπωσιάζει η οθόνη 13,2 ιντσών.
-Σε βενζίνη, ήπια-υβριδικό και diesel
Πως σας φάνηκε τώρα που το είδατε από κοντά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center