Oι Γερμανοί μηχανικοί ανακάλυψαν κάποια προβλήματα αξιοπιστίας.

Πρόβλημα αξιοπιστίας για μοτέρ Mercedes!

5.089 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2018)

Πρόβλημα στην αξιοπιστία φαίνεται πως αντιμετωπίζει το αναβαθμισμένο μοτέρ που ήθελε να φέρει η Mercedes στον Καναδά. Διαβάστε ποια είνα τα νέα δεδομένα.

Η Mercedes αποφάσισε να καθυστερήσει το λανσάρισμα του νέου της αναβαθμισμένου κινητήρα για τα μονοθέσια της στην Formula 1, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι Γερμανοί μηχανικοί ανακάλυψαν κάποια πρόβλημα αξιοπιστίας.

Η γερμανική ομάδα είχε σκοπό να εξοπλίσει την ομάδα της αλλά και τις Force India και Williams με νέα μοτέρ για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Grand Prix του Καναδά, ώστε να επωφεληθούν από μια μικρή αύξηση της ισχύος τους, ωστόσο αργά χθες η Mercedes ανακοίνωσε ότι υπήρξε αλλαγή πλάνων.
 
Ένας εκπρόσωπος της μάρκας είπε: « Aν και ελπίζαμε να λανσάρουμε το νέο κινητήρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα θέμα αξιοπιστίας μας κάνει να καθυστερήσουμε το λανσάρισμα του κατά έναν αγώνα. Έτσι, όλα τα μονοθέσια με κινητήρα Mercedes θα τρέχουν με τα μη αναβαθμισμένα μοτέρ, μέχρι να έρθουν τα νέα στην Γαλλία».

Μένει να δούμε αν αυτό το γεγονός θα προκαλέσει προβλήματα στους κινητήρες της Mercedes που θα εξοπλίσουν τα δύο μονοθέσια στον Καναδά, αφού δεν είχε προβλεφτεί να χρησιμοποιηθούν σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.

Toyota
moto