Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: «Συχνή η νοθεία στα καύσιμα»

Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: «Συχνή η νοθεία στα καύσιμα»

2.352 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2022)

H πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής δήλωσε πως υπάρχουν πολλές καταγγελίες πολιτών για νοθευμένα καύσιμα και προέτρεψε τους καταναλωτές να κρατούν τις αποδείξεις πληρωμής.

Ακόμη και με την βενζίνη στα ύψη...

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το ζήτημα της νοθείας των καυσίμων σύμφωνα με δηλώσεις της προέδρου των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα στην ΕΡΤ, η οποία πρόσθεσε πως γνωρίζει περιπτώσεις που τα αυτοκίνητα χαλούσαν λίγα μέτρα μετά τα πρατήρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαρία Ζαγκά: «Μην πετάτε τις αποδείξεις όταν βάζετε βενζίνη»

Η Μαρία Ζάγκα υπογράμμισε πως «Το κράτος πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα της νοθείας» γιατί οι καταγγελίες είναι πολλές, ενώ παρότρυνε τους καταναλωτές να βάζουν καύσιμα στο όχημά τους σταθερά από ένα πρατήριο και να κρατούν τις αποδείξεις και να απευθύνονται αμέσως τόσο στο κατάστημα καυσίμων όσο και στην εταιρεία, αν το όχημά τους παρουσιάσει πρόβλημα λόγω κακής ποιότητας καυσίμου. Όπως είπε, οι οδηγοί, με το που ακινητοποιείται το αυτοκίνητό τους, πρέπει να τηλεφωνούν στην αστυνομία και στο 1520 και να καταγγέλλουν τη νοθεία.

Α. Γεωργιάδης: «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε ποιοι κάνουν νοθεία»

Την ίδια στιγμή, ο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε δικές του δηλώσεις παραδέχτηκε πως το κράτος δεν διαθέτει μεθόδους για να εντοπίσει ποιοι παρανομούν. Ο ίδιος δήλωσε: «Η νοθεία στα καύσιμα πια γίνεται με πολύ εξελιγμένο τεχνικά τρόπο. Πρέπει να έχει πάνω από 50% νοθεία για να το πιάσουν οι τεχνικοί μας έλεγχοι. Άρα αν κάνεις 40% νοθεία δεν το πιάνουν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η τεχνολογία της νοθείας εξελίσσεται γρηγορότερα από την τεχνολογία του κράτους».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto