Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από τρεις επιλογές στην βενζίνη και μια στο diesel.

Στο diesel, η μόνη επιλογή θα αποδίδει 95 άλογα ενώ για όλες οι εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά εμπροσθιοκίνητες.

Πρώτες επίσημες πληροφορίες για VW Τ-Cross

3.075 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2018)

Mεγάλους χώρους παρά τις μικρές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και ικανά μοτέρ υπόσχεται πως θα έχει το νέο T-Cross η Volkswagen. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο μικρό crossover που ετοιμάζεται να λανσάρει σύντομα αποκάλυψε η VW μαζί με κάποιες φωτογραφίες του μοντέλου με καμουφλάζ.

Το Τ-Cross λοιπόν θα τοποθετηθεί κάτω από το T-Roc στην γκάμα της γερμανικής μάρκας και θα χρησιμοποιεί την MQB πλατφόρμα του VW Group. Oι διαστάσεις του θα είναι 4.107 χλστ. μήκος, και 1.558 χλστ. ύψος με τον χώρο αποσκευών να υπολογίζεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 455 λίτρων.
 
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα αποτελείται από τρεις επιλογές στην βενζίνη και μια στο diesel. Συγκεκριμένα, το παρών θα δίνει ο 1.000άρης TSI σε δύο εκδόσεις των 95 και 115 ίππων, ενώ η κορυφαία επιλογή θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη ΤSI των 150 ίππων. Στο diesel, η μόνη επιλογή θα αποδίδει 95 άλογα ενώ για όλες οι εκδόσεις θα είναι αποκλειστικά εμπροσθιοκίνητες.

Πλούσιος θα είναι ο εσωτερικός διάκοσμος ενώ το T-Cross, σύμφωνα με την εταιρεία, θα εξοπλίζεται και με μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας όπως: Front Assist, Lane Assist, Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert κ.α.

Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει την άνοιξη του επόμενου έτους.

Mercedes
skoda