Πρώτη teaser αποκάλυψη για το 4ο ηλεκτρικό SUV της Jeep

Πρώτη teaser αποκάλυψη για το 4ο ηλεκτρικό SUV της Jeep

4.172 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2023)

Η Jeep δημοσίευσε την πρώτη teaser εικόνα του τέταρτου νέου ηλεκτρικού της, το οποίο πρόκειται για ένα μικρό SUV.

Βαδίζει το δρόμο του εξηλεκτρισμού η Jeep

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Jeep ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας. Τα τρία από αυτά ήταν τα Recon, Wagoneer S και Avenger, ωστόσο η μάρκα δεν είχε πει τίποτα για το τέταρτο μοντέλο. Πλέον όμως η Jeep «έσπασε» τη σιωπή της δημοσιεύοντας την πρώτη teaser εικόνα του επερχόμενου ηλεκτρικού της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες η Jeep

Δυστυχώς η Jeep δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το άγνωστο ακόμα ηλεκτρικό SUV. H μόνη διαθέσιμη εικόνα teaser δείχνει το αυτοκίνητο κάτω από ένα μπλε σεντόνι και τίποτα παραπάνω, αλλά γνωρίζουμε πως το νέο ηλεκτρικό SUV θα πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτρικό SUV, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται εάν θα είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από το Avenger.

Αυξημένο ενδιαφέρον για το Avenger στην Ευρώπη

Μιλώντας για το Avenger, το οποίο διατίθεται στην Ευρώπη, η Jeep έχει ήδη λάβει περίπου 22.000 προπαραγγελίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν και ηλεκτρικό πωλείται και με κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά μόνο στην Ισπανία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Το 2025 υπολογίζεται ο ερχομός του

Επιστρέφοντας και κλείνοντας με το τέταρτο ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, να σημειωθεί πως ο ερχομός του υπολογίζεται το 2025. Φυσικά δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα η Jeep να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
CONTINENTAL
15.3 Toyota 1million