Το Τοyota C-HR, απολαμβάνει την πρωτιά σε πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα SUV στην αγορά της Ιαπωνίας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Τοyota C-HR, απολαμβάνει την πρωτιά σε πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα SUV στην αγορά της Ιαπωνίας.

Πρωτιά για Τοyota C-HR

6.925 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2017)

Το μικρομεσαίο SUV της Τοyota αποδεικνύεται σημαντικός «παίκτης» στην κατηγορία του. Δείτε τι κατάφερε.

Το Τοyota C-HR είναι το μοντέλο με το οποίο η μάρκα ανταγωνιζεται όλους τους καταξιωμένους «παίκτες» της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV. Πλέον, απολαμβάνει την πρωτιά σε πωλήσεις ανάμεσα στα μοντέλα SUV στην αγορά της Ιαπωνίας με το αριθμό να φτάνει τα 79.303 αυτοκίνητα για το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όπως αναφέρει η Toyota, το C-HR ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο σε πωλήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας τον μήνα Απρίλιο με 13.168 αυτοκίνητα. Στην Ιαπωνία, η Τοyota το προσφέρει είτε με έναν 1.200άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης είτε ως υβριδικό με κινητήρα 1,8 λτ σε συνεργασία με ένα ηλεκτροκινητήρα.

Βασικό χαρακτηριστικό του C-HR είναι η κουπέ αισθητική του, η οποία πλάθεται με την έντονα κεκλιμένη οροφή, τα μικρά πίσω παράθυρα και τις κρυμμένες πίσω χειρολαβές. Παράλληλα, το εμπρός μέρος με τα λεπτά φανάρια, τη μάσκα και τις τεράστιες εισαγωγές στις άκρες του προφυλακτήρα είναι έτοιμο να σου χιμήξει, ενώ τα φουσκώματα στους θόλους των τροχών και οι έντονες γραμμές χαμηλά υποδηλώνουν ρώμη και θάρρος.

Δείτε την δοκιμή μας στο υβριδικό Τoyota C-HR με 122 άλογα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto