2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην εικόνα βλέπετε το Tiguan GTE Active Concept που είχε κάνει την εμφάνισή του το 2016.

«Ψάχνεται» για off-road ηλεκτρικό η VW

2.005 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2021)

Ένα σκληροτράχηλο αμιγώς ηλεκτρικό SUV φέρεται να βρίσκεται στην ατζέντα με τα μελλοντικά οχήματα της Volkswagen και δεν αποκλείεται το μοντέλο αυτό να ονομάζεται Scout.

Η Volkswagen φουλάρει την γκάμα της με ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία φτάνουν το ένα μετά το άλλο, αφού η γερμανική εταιρεία έχει βάλει ως στόχο της τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Στο πλαίσιο αυτό στις σκέψεις των ανθρώπων της εταιρείας υπάρχει και η κατασκευή ενός αμιγώς ηλεκτρικού σκληροτράχηλου, παντός εδάφους SUV που θα αποτελεί τον αντίπαλο των Jeep Wrangler και Ford Bronco.

Το International Harverster Scout.

Το International Harverster Scout.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Θα λέγεται Scout;
Αυτές οι φήμες έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά περί το 2018, υπογραμμίζοντας πως η γερμανική εταιρεία προωθούσε τα ονόματα T-Rug αλλά και Ruggdzz για το μοντέλο της. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το εν λόγω αυτοκίνητο σε περίπτωση που εντέλει αποφασιστεί να κατασκευαστεί θα ονομάζεται Scout. Μάλιστα το εν λόγω όνομα είναι γνωστό, κυρίως στις ΗΠΑ, μέσω του off-road SUV, International Harverster Scout, όνομα το οποίο κατέχει πλέον ο Όμιλος VW, μέσω διάφορων εξαγορών εταιρειών που έχουν ακολουθήσει.
 
Πλατφόρμα ΜΕΒ και «άγριο» στη όψη 
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα μπορούσε να βασιστεί στην γνωστή ΜΕΒ πλατφόρμα του Ομίλου VW, ενώ στοιχεία όπως η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, η ικανή ανάρτηση, αλλά και ένας τετραγωνισμένος «άγριος» σχεδιασμός πιθανότατα θα δώσουν το παρών. 

Ανεξάρτητα από το πώς θα μπορούσε να ονομαστεί το ηλεκτρικό off-road μοντέλο, η ιδέα ενός τέτοιου οχήματος είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα.  

Φιλικό στο περιβάλλον, αλλά άγριο σε εμφάνιση!
Ένα σκληροτράχηλο αμιγώς ηλεκτρικό SUV παντός εδάφους φέρεται να βρίσκεται στην ατζέντα με τα μελλοντικά οχήματα της Volkswagen και δεν αποκλείεται το μοντέλο αυτό να ονομάζεται Scout.
Θα το ήθελες;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto