6 φωτογραφίες »

Το εξωτερικό χρώμα (Royal Blue) του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένο από το νερό.

Rolls-Royce Wraith με έμπνευση το ηλιακό σύστημα!

2.161 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

Μία Wraith η οποία έχει εμπνευστεί την εμφάνισή της από το ηλιακό σύστημα και την Γη κατασκεύασε η Rolls-Royce, σε ένα ακόμα μοναδικό αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει.


Η βρετανική μάρκα είναι η αλήθεια πως έχει προχωρήσει σε πολλές κατασκευές προσαρμοσμένων οχημάτων, ωστόσο κάθε φορά βρίσκει και ένα νέο τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις. Το ίδιο έκανε και τώρα, μέσω της Rolls-Royce Abu Dhabi στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου παραγγέλθηκε αυτή η Wraith.
 
Όπως προαναφέραμε το μοντέλο φέρει χαρακτηριστικά που είναι εμπνευσμένα από το ηλιακό σύστημα και τη Γη, δίνοντας περισσότερη έμφαση στον πως φαίνεται ο πλανήτης μας από το διάστημα. Το εξωτερικό χρώμα (Royal Blue) του αυτοκινήτου είναι εμπνευσμένο από το νερό, ένα στοιχείο που αποτελεί το 75% του πλανήτη μας. Μάλιστα το έργο τέχνης στο καπό δείχνει την περιοχή της Μέσης Ανατολής αν κάποιος τη δει από το διάστημα. Χρειάστηκαν 100 ώρες για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, ο οποίος έγινε μέσω πινέλου.

Αν και δε φαίνεται στις φωτογραφίες, η γραμμή αμαξώματος είναι ζωγραφισμένη στο χέρι σε Emerald Green χρώμα, ενσωματώνοντας τον Ήλιο και τους οκτώ πλανήτες του ηλιακού συστήματος.  
 
Στο εσωτερικό, η εκτεταμένη προσαρμογή συνεχίζεται ξεκινώντας με τα δερμάτινα καθίσματα Moccasin που μιμούνται την άμμο των ερήμων των ΗΑΕ. Οι πινελιές σε χρώματα Navy και Cobalto Blue αντιπροσωπεύουν ποτάμια και λίμνες, ενώ τα σημεία που είναι βαμμένα σε Emerald Green χρώμα χαρακτηρίζουν τη φύση στο σύνολό της. Οι λευκές γραμμές και τα  αρχικά (RR) της Rolls-Royce υποδηλώνουν τα σύννεφα και το τρεχούμενο νερό. Τέλος να σημειωθεί πως η Wraith έχει επίσης μια δορυφορική εικόνα της Μέσης Ανατολής και στο ταμπλό.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN