Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Theophilus Chin, δημιούργησε ένα SUV που στηρίζεται στο Fiat Toro και το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τη νέα γενιά του γερασμένου Freemont.

Όπως έχουμε τα Jeep Renegade και Fiat 500X να μοιράζονται τα ίδια «γονίδια», έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε και τα μεγαλύτερα «αδέλφια», τα Jeep Compass και Fiat Freemont.

Scoop: Νέο Fiat Freemont

10.804 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/1/2017

Όπως έχουμε τα «αδέλφια» Jeep Renegade και Fiat 500X, λέτε το νέο Jeep Compass να αποκτήσει και ιταλική εκδοχή, τον διάδοχο του Fiat Freemont; Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές, πάντως, αυτό πιστεύουν…

 
Χάρη στον όμιλο Fiat Chrysler Automobiles, η Fiat μπορεί να δανείζεται πράγματα από εταιρείες όπως η Jeep, κάτι που φυσικά λειτουργεί και ανάποδα. Για παράδειγμα, το Fiat Toro είναι ένα pick-up για την αγορά της Ν. Αμερικής, το οποίο μοιράζεται την πλατφόρμα του με το νέο Jeep Compass.
 
Αυτό σκέφτηκε και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής και μάγος των ψηφιακών «μαγειρεμάτων», Theophilus Chin, και δημιούργησε ένα SUV που στηρίζεται στο Fiat Toro και το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει τη νέα γενιά του γερασμένου Freemont, που αποτελεί μια παραλλαγή του Dodge Journey.
 
Όπως δηλαδή έχουμε τα Jeep Renegade και Fiat 500X να μοιράζονται τα ίδια «γονίδια», έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε και τα μεγαλύτερα «αδέλφια», τα Jeep Compass και Fiat Freemont. Μάλιστα, με τις επιρροές του Fiat Toro, τα δύο μοντέλα θα κατάφερναν να διαφοροποιηθούν αισθητικά. Το θέμα είναι ποιες είναι οι προθέσεις των ιθυνόντων του FCA, καθώς δεν έχουν εκφράσει κάποια επιθυμία να φτιάξουν ένα Fiat πάνω στο νέο Jeep Compass. Δεν μας φαίνεται, πάντως και απίθανο…