Στην εικόνα βλέπετε το Hyundai Santa Cruze.

Με μία ευρεία γκάμα επιλογών θα φτάσουν στις αγορές τα pick-up οχήματα των Hyundai και Kia.

Σε πολλές εκδόσεις τα pick-up των Hyundai και Kia

6.515 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2019)

Με μία ευρεία γκάμα επιλογών θα φτάσουν στις αγορές τα pick-up οχήματα των Hyundai και Kia, με τις δύο μάρκες να εργάζονται πυρετωδώς πάνω στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Από το 2015 μέσω του πρωτότυπου Santa Cruze η Hyundai έκανε γνωστή την πρόθεσή της να κατασκευάσει ένα pick-up όχημα, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα και η Kia ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, υποστηρίζοντας πως εξετάζει όλα τα δεδομένα που χρειάζεται για να προσφέρει με τη σειρά της στους πελάτες της ένα αγροτικό αυτοκίνητο.
 
Μάλιστα με δηλώσεις του σε μέσα του εξωτερικού ο εκτελεστικός διευθυντής της Kia στην Αυστραλία, Damien Meredith, δήλωσε πως η κορεατική μάρκα θα ακολουθήσει τα χνάρια της Hyundai σκεπτόμενη πολύ σοβαρά να προσφέρει τα δικά της pick-up με μια ποικιλία στυλ σώματος αλλά και κινητήρων. Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος ανέφερε πως τόσο τα μονοκάμπινα όσο και τα διπλοκάμπινα μοντέλα θα βρίσκονται στη γκάμα της εταιρείας, μαζί με τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.   
 
Παράλληλα γνωστοποίησε πως η εταιρεία έχει θέσει κάποια ελάχιστα όρια για την ικανότητα ρυμούλκησης και άλλες προδιαγραφές, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών. Πλέον αναμένουμε να δούμε στην πράξη το πρώτο pick-up των κορεατικών μαρκών, με αυτό της Hyundai να κάνει πρώτο την εμφάνισή του.   

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda