• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σμπαράλια δεκάδες Jeep

3.730 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2019)

Αμαξοστοιχία με 33 βαγόνια μεταφοράς αυτοκινήτων ήταν γεμάτη, εκτός των άλλων, με Jeep Wrangler και Gladiator και κατευθυνόταν σε αντιπροσωπείες. Τι συνέβη όμως στην πορεία;


Αρκετές κατάρες μπορεί να έπεσαν από τους ιδιοκτήτες, που περίμεναν πως και πως τα αυτοκίνητα τους και φαίνεται πως πέρα από το τεράστιο κόστος καταστροφής τόσων πολυτελών SUV και Pick-Up, καταστράφηκαν και κάποια όνειρα.

Η αμαξοστοιχία των 33 βαγονιών εξετράπη της πορείας της, χθες, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Στα βαγόνια εκτός των Jeep Wrangler και Gladiator (σ.σ. το νέο Pick-Up της εταιρείας) υπήρχαν και Chevrolet Silverado καθώς επίσης και GMC Sierra. 

Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για το κόστος των ζημιών, αλλά η εικόνα μιλά από μόνη της με τα δεκάδες κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση, το Wrangler Rubicon τιμάται στην ελληνική αγορά από 85.900  ευρώ, οπότε το συνολικό κόστος των ζημιών θεωρείται αρκετά μεγάλο.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως, το περιστατικό συνέβη 30 μίλια έξω από τα σύνορα μεταξύ Νεβάδας και Γιούτα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το σημαντικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί, εκτός από κάποιους «πληγωμένους» εγωισμούς.

1 διαθέσιμα άρθρα για JEEP  WRANGLER Unlimited