Στην Ευρώπη η Ford Mustang California Special
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ευρώπη η Ford Mustang California Special

2.718 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2022)

Η Ford ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη την California Special έκδοση της Ford Mustang που έκανε ντεμπούτο στις ΗΠΑ πριν από τέσσερα χρόνια.

Σύντομα στην Γηραιά Ήπειρο η Mustang California Special

Η Ford έκανε διαθέσιμη στις ΗΠΑ μια ειδική έκδοση με τίτλο California Special για τη Mustang και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, η έκδοση αυτή θα προσφερθεί και στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου, στην οποία το μοντέλο απολαμβάνει μεγάλη αναγνώριση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Καλοκαιρινή» έκδοση με 19άρες ζάντες και μικρές διαφοροποιήσεις

Η έκδοση California Special πρωτοεμφανίστηκε στην γκάμα του μοντέλου το 1968 και συνδυάζεται με μαλακή οροφή, ελαφρώς διαφορετική γρίλια, μικρές πλαϊνές μαύρες λωρίδες, μεγαλύτερο μπροστινό διαχύτη και πίσω αεραγωγούς, ενώ σε όλο το αμάξωμα θα βρούμε εμβλήματα CS. Το αυτοκίνητο μπορεί να βαφτεί σε 9 χρώματα και φοράει 19άρες ζάντες αλουμινίου. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, φινίρισμα από αλουμίνιο στο ταμπλό, οθόνη αφής 8 ιντσών, adaptive cruise control και πλήθος άλλων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Με το μοτέρ των 5,0 λίτρων

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός των 5,0 λίτρων που χρησιμοποιείται στις Mustang GT και Bullitt με την απόδοσή του να φτάνει τα 450 άλογα και τα 529 Nm ροπής. Υπάρχουν δύο επιλογές σε κιβώτιο: είτε 6άρι μηχανικό με τεχνολογία rev matching είτε 10άρι αυτόματο. Ανάλογα τη μετάδοση, η Mustang California Special μπορεί να πετύχει το 0-100 σε 4,8 και 4,5 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Όπως και η Bullitt, διαθέσιμο στον στάνταρ εξοπλισμό είναι το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ προαιρετικά προσφέρεται το MagneRide σύστημα ανάρτησης.

Αρωμα ΗΠΑ στους δρόμους της Ευρώπης
- «Καλοκαιρινή» έκδοση με 19άρες ζάντες
- Μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την GT
- Με το μοτέρ των 5,0 λίτρων
Θα αγόραζες τη Mustang σε τέτοια «ανοιχτή» έκδοση ή θα προτιμούσες την coupe;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center