• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To νέο Ford Focus ήρθε στο γκαράζ του AutoΤρίτη.

Στην αυλή μας: Νέο Ford Focus (+video)

6.813 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2018

Νέα άφιξη στην αυλή του AutoΤρίτη! Βάλαμε στο χέρι την ολοκαίνουργια τέταρτη γενιά του Ford Focus, την οποία και σας παρουσιάσαμε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

Ώρα 12:30 και το νέο Ford Focus περνά την πόρτα του γκαράζ του AutoΤρίτη. Η κάμερα περιμένει να απαθανατίσει τη στιγμή, προκειμένου να το μεταδώσει live στους 92.000 φίλους του AutoΤρίτη στο Facebook. Έχουμε στα χέρια μας την έκδοση με τον 1.000άρι turbo κινητήρα ισχύος 125 ίππων, όμως καλύτερα να σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε την περιγραφή της live μετάδοσης.
 

Αλλωστε, περισσότερα θα δείτε στο autotriti.gr στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και θα γίνει η πανελλαδική επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Τονίζουμε, τέλος πως, περιμέναμε με ανυπομονησία να γνωρίσουμε απο κοντα τη νέα γενιά του μικρομεσαίου της Ford. Αυτά όμως για τώρα, περισσότερα στο περιοδικό AutoΤρίτη με την πρώτη δοκιμή του μοντέλου στην Ελλάδα!

Θέλεις να βλέπεις ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα πρώτος στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου; Ένα like στη σελίδα του AutoΤρίτη στο Facebook αρκεί!

Σχολιάστε

101 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS

Tags: FORD FOCUS