Στις 16/10 η πρεμιέρα της Mercedes-AMG EQE SUV

Στις 16/10 η πρεμιέρα της Mercedes-AMG EQE SUV

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2022)

Η Mercedes έχει προγραμματίσει για τις 16 Οκτωβρίου την αποκάλυψη της EQE SUV, ωστόσο την ίδια ημέρα το γερμανικό μοντέλο θα δείξει στο κοινό και την ισχυρή AMG έκδοσή του!!!

Στις 16 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που μας πέρασε, η Mercedes γνωστοποίησε τον προγραμματισμό που έχει κάνει για την επερχόμενη EQE SUV, ενημερώνοντας πως το ηλεκτρικό SUV θα κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Οκτωβρίου. Σήμερα έγινε γνωστό πως την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί και η ισχυρή AMG έκδοση του χωρίς ρύπους premium μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άγνωστες οι λεπτομέρειες του συστήματος κίνησης

Οι λεπτομέρειες του συστήματος μετάδοσης κίνησης της Mercedes-AMG EQE SUV παραμένουν ανεπιβεβαίωτες επί τους παρόντος, ωστόσο το σεντάν μοντέλο παρέχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε τι θα ισχύσει πιθανότητα και στο SUV. Η EQE SUV θα λάβει τουλάχιστον μία παραλλαγή AMG, η οποία σύμφωνα με τη Mercedes θα έχει «δύο ισχυρούς ηλεκτρικούς κινητήρες και κίνηση σε όλους τους τροχούς». Την ίδια ώρα η EQE σεντάν προσφέρεται σε εκδόσεις με ένα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ενώ η ισχύς της ξεκινάει από τους 292 ίππους και φτάνει ακόμα και τους 687 στην ισχυρή AMG έκδοση EQE 53 4MATIC+.      

Με τετραδιεύθυνση και σπορ, δυναμική εμφάνιση μέσα και έξω

Από κει και πέρα το SUV AMG EQE θα διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης, πιο επιθετικό εξωτερικό σχεδιασμό και ακόμα πιο σπορτίφ εσωτερικό. Μία πρώτη «γεύση» από την καμπίνα της ΕQE SUV μας έχει προσφέρει η Mercedes από τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα τότε είχε πει πως η καμπίνα της EQE SUV θα διαθέτει από τους κορυφαίους χώρους για το κεφάλι και τα πόδια στην κατηγορία της, ενώ θα εξοπλίζεται με τον LED εσωτερικό φωτισμό, όπως και το υπερσύγχρονο αλλά προαιρετικό σύστημα infotainment MBUX που καλύπτει όλο το ταμπλό με τρεις μεγάλες οθόνες ενσωματωμένες σε ένα πλαίσιο. Διακοσμήσεις από ξύλο και αλουμίνιο είναι φυσικά παρούσες!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center