Στις ευρωπαϊκές αγορές το Hyundai Ioniq 6 First Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις ευρωπαϊκές αγορές το Hyundai Ioniq 6 First Edition

2.824 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2022)

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition κάνει το ντεμπούτο του για να δώσει στους Ευρωπαίους ένα πιο κομψό ηλεκτρικό σεντάν. Η ειδική έκδοση περιορίζεται στις 2.500 μονάδες!

Ξεκινά το λανσάρισμα του Ioniq 6

Τον περασμένο Ιούλιο η Hyundai παρουσίασε επίσημα το Ioniq 6, το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο και σήμερα ήρθε η ώρα το μοντέλο να κάνει το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα. Την αρχή κάνει η ειδική έκδοση First Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.500 μονάδες, με τα μοντέλα να είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Νορβηγία και την Ολλανδία. Οι παραγγελίες ξεκινούν ηλεκτρονικά στις 9 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

20άρες ζάντες

Το Ioniq 6 First Edition, πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, τα εμβλήματα της Hyundai είναι από μαύρο αλουμίνιο και θα προσφερθεί στα εξής εξωτερικά χρώματα: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic και Gravity Gold Matte.

Μαύρο εσωτερικό με καρό θέμα

Το εσωτερικό αποκτά επίσης σκούρα υπόσταση. Τα καθίσματα περιλαμβάνουν αποκλειστικό μείγμα δέρματος και υφάσματος, ενώ το καρό σχέδιο που βλέπουμε εμφανίζεται και στα πατάκια που είναι κατασκευασμένα από Econyl. Το ταμπλό και τα υπόλοιπα πάνελ είναι μαύρης απόχρωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
skoda