Στο νέο AutoΤρίτη

2.724 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2017)

Η έρευνα σοκ για τα ελαστικά, ένα συγκριτικό που μυρίζει… μπαρούτι, η πρώτη επαφή με το νέο VW Polo είναι μερικά από τα καυτά θέματα του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή, στο περιοδικό AutoΤρίτη θα βρείτε την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα του αυτοκινήτου.
Στο τεύχος 38 που κυκλοφορεί αύριο Τρίτη θα βρείτε:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κυκλοφορούν με ακατάλληλα ελαστικά
8 στα 10 αυτοκίνητα που ελέγξαμε κυκλοφορούν με λάθος πίεση ή φθαρμένο πέλμα ελαστικών. Δείτε πως έγινε το ρεπορτάζ και δύο ειδικές δοκιμές για το πόσο μεγαλώνει η κατανάλωση καυσίμου και η απόσταση φρεναρίσματος με ακατάλληλα ελαστικά.
 
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ: Μυρίζει μπαρούτι!
Δοκιμάζουμε το Ford Focus RS των 350 ίππων με το ανανεωμένο Audi S3 των 310 ίππων. Ποιο από τα δύο αυτοκίνητα χαρίζει τη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση;
 
ΟΔΗΓΟΥΜΕ: Νέο VW Polo
Ταξιδεύουμε μέχρι το… «καλοκαιρινό» Αμβούργο των 15ο Κελσίου για να οδηγήσουμε τη νέα γενιά του VW Polo.
 
BEST BUY: Ιάπωνες VS Γερμανού
Συγκρίνουμε τα Toyota Auris και Nissan Pulsar στις βενζινοκίνητες εκδόσεις τους με το best seller της κατηγορίας, Opel Astra. Ποιο κερδίζει τη μάχη και σε ποια σημεία;
 
ΔΟΚΙΜΕΣ
Ford Fiesta: Με 120 άλογα τραβάει σαν βενζινοκίνητο, αλλά καίει σαν diesel
BMW 418d: Diesel με 150 PS
Hyundai i30: Το πιο δυνατό στα 1.600 κυβικά
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πήρε φωτιά! Τι κάνω; Διαβάστε πως πρέπει να αντιδράσετε για να γλιτώσετε σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας πάρει φωτιά.

Ενημερωθείτε, γλυτώστε χρήματα και περάστε καλά με το Auto Τρίτη, το οποίο και αυτήν την εβδομάδα απλώς ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ!

AUTOFIT PASXA
4green