Στο νέο AutoΤρίτη

2.328 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Ένα Μεγάλο Test με 25 all season ελαστικά, η Πρώτη Δοκιμή του νέου Renault Captur και 2 Αποκλειστικά θέματα για τα επερχόμενα Opel Corsa & Fiat Punto κρύβονται μεταξύ άλλων στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη! Δείτε τα όλα εδώ...

Στα μέσα του φθινοπώρου πια αλλά το εβδομαδιαίο ραντεβού σας με το Auto Τρίτη δεν αλλάζει. Aυτήν την εβδομάδα με το Auto Τρίτη που κυκλοφόρησε σήμερα, μπορείτε όπως κάθε φορά να πάρετε την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα του αυτοκινήτου. Στο τεύχος 42 η συντακτική ομάδα του περιοδικού έχει ετοιμάσει για εσάς τα εξής θέματα και μεγάλες αποκλειστικότητες:
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πρώτοι το νέο Fiat Punto και το νέο Opel Corsa
Δύο νέες γενιές για δύο πολύ σημαντικά μικρά μοντέλα τα οποία ένα διάστημα κινήθηκαν από κοινού σε ό,τι αφορά την εξέλιξή τους. Εμείς έχουμε τις φωτογραφίες και όλα τα νέα στοιχεία.

ΤΕΣΤ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Δοκιμάζουμε 25 ALL SEASON Ελαστικά και αναφέρουμε. Οι δοκιμές έγιναν σε στεγνό, σε βρεγμένο αλλά και σε χιονισμένο δρόμο.
 
ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ: Aνανεωμένο Renault Captur με τον κινητήρα πετρελαίου των 1,5 λίτρων και 110 ίππων. Δείτε τι νέο φέρνει αυτός ο συνδυασμός.
 
ΔΥΟ ΣΠΟΡ ΔΟΚΙΜΕΣ 
VW Golf GTI  
To Γερμανικό μικρομεσαίο αγριεύει και ανεβαίνει στους 245 ίππους
 
SEAT Ibiza FR  
Δοκιμή και για το μικρό της SEAT με τον 1.500άρη κινητήρα των 1,5 λίτρων και 150 ίππων. Κινητήρας διαμάντι και σούπερ τιμή σε μια δοκιμή που δεν πρέπει να χάσετε.
 
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ: Τρία οχήματα - τρεις ιδέες
To Nissan Qashqai το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα τα βαζει με το αυτοκίνητο της χρονιάς το Peugeot 3008 αλλά και με το δημοφιλέστερο μικρομεσαίο, το Opel Astra. Που κερδίζει το καθένα;
 
BEST BUY  
Τα μίνι είναι διαχρονικά στη μόδα. Είτε για τη γυναικεία ένδυση είτε για τα αυτοκίνητα. Εμείς συγκρίνουμε το Toyota Aygo με τα Fiat Panda και Hyundai i10 και προτείνουμε.
 
ΔΟΚΙΜΗ: BMW X1 xDrive25d
To μικρομεσαίο SUV της BMW σε μια από τις πιο πλούσιες διαμορφώσεις του.
 
Και φυσικά πλήθος προτάσεων για ό,τι σας ενδιαφέρει γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο.
 
Ενημερωθείτε, γλυτώστε χρήματα, διασκεδάστε: το ραντεβού σας με το Auto Tρίτη δεν χάνεται με τίποτα.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda