2704 κομμάτια απαρτίζουν αυτή την Porsche.

2704 κομμάτια απαρτίζουν αυτή την Porsche.

Supercar από τη Lego (+video)

2.570 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2016)

Aυτή η Porsche από τη Lego χαρακτηρίζεται περισσότερο ως "έργο τέχνης" παρά ως ένα απλό παιχνίδι! Πάντως με την τιμή που έχει ούτε αυτή μπορούμε να την αγοράσουμε...

Η γνωστή σε όλους μας Lego, εντυπωσίαζε πάντα τους "οπαδούς" της με όμορφες κατασκευές, αλλά αυτή που θα ενθουσιάσει κάθε φίλο της αυτοκίνησης είναι μία υπό κλίμακα 1:8 Porsche 911 GT3 RS. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι μιας και η πολυπλοκότητα της κατασκευής της, αλλά και τα λειτουργικά της μέρη είναι αναμφισβήτητα μοναδικά. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελείται από 2.704 κομμάτια και οι διαστάσεις του είναι 57x25x17 εκ. 

Διαθέτει πόρτες που ανοιγοκλείνουν, ρυθμιζόμενη αεροτομή, ζάντες, δαγκάνες και αμορτισέρ που θυμίζουν πολύ την αυθεντική GT3 RS, ενώ μια τσάντα με το λογότυπο της Porsche βρίσκεται στον χώρο αποσκευών.


Πέρα από αυτά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το σύστημα διεύθυνσης λειτουργεί άψογα, με τους τροχούς να "υπακούν" στις κινήσεις του τιμονιού, ενώ παράλληλα διαθέτει λειτουργικό κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, την παράσταση κλέβει και ο σειριακός αριθμός στο ντουλαπάκι του συνοδηγού που του χαρίζει συλλεκτικό χαρακτήρα. 

Για τους ενδιαφερόμενους, οι πωλήσεις της συγκεκριμένης κατασκευής θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουνίου έναντι του ποσού των 300 ευρώ. Ούτε αυτή την Porsche θα πάρουμε τελικά...


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
SEAT