Τις δοκιμές εξέλιξης συνεχίζει το νέο Volkswagen T-Cross.

Ο συνολικός σχεδιασμός του νέου SUV της VW έχει ολοκληρωθεί.

Το νέο μικρό SUV του VW Group είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Συνεχίζει τις δοκιμές το νέο VW T-Cross

3.696 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2018)

Τις δοκιμές εξέλιξης συνεχίζει το νέο Volkswagen T-Cross και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί ήταν εκεί για να αποτυπώσουν το πέρασμα του γερμανικού μοντέλου από τους δημόσιους δρόμους.

Όπως φαίνεται από τις τελευταίες φωτογραφίες ο συνολικός σχεδιασμός του νέου SUV της VW έχει ολοκληρωθεί, καθώς το μοντέλο έχει πλέον ενσωματωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για να μπει στην παραγωγή και μετράει αντίστροφα για το δημόσιο ντεμπούτο του.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως με όσα μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες, το νέο T-Cross έχει δανειστεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το μεγαλύτερο T-Roc (στη σχεδίαση της γρίλια αλλά και των φωτιστικών σωμάτων), και αναμένεται να είναι το μικρότερο SUV στη γκάμα της φίρμας πίσω από τα T-Roc, Tiguan και Touareg.
Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο με όσα γνωρίζουμε από παρελθοντικές διαρροές το T-Cross που θα πατάει στην πλατφόρμα του νέου Polo, την MQB A0 που χρησιμοποιεί και το νέο SEAT Arona, από το οποίο ωστόσο θα είναι ελαφρώς ψηλότερο από τον αντίπαλό του.
 
Μάλιστα παίρνοντας ως βάση τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, το νέο T-Cross θα μπορεί να ενσωματώσει μια ευρεία γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, καθώς υπαρκτή θα είναι και η δυνατότητα της plug-in υβριδικής τεχνολογίας. Αναλυτικά στη βάση των κινητήρων θα υπάρχει το τρικύλινδρο 1.0 TSI μοτέρ, με την ισχυρότερη επιλογή βενζίνης να είναι το σύνολο 1.5 TSI Evo. Όσοι θέλουν diesel, το παρόν θα δώσει ο κινητήρας 1.6 TDI και κάπου εδώ μάλλον θα τελειώνουν και οι επιλογές, εκτός αν η Volkswagen θέλει να κάνει την έκπληξη με το T-Cross GTI και τον 2.0 TSI κινητήρα.
 
Το νέο μικρό SUV του VW Group είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβρη.   

Mercedes
moto