2 φωτογραφίες »

Τα Top 5 Β-SUV βενζίνης σε κατανάλωση

40.471 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάθε αυτοκίνητο που περνάει από το γκαράζ του AutoΤρίτη υποβάλλεται σε τεστ μέτρησης πραγματικής κατανάλωσης. Ποια είναι τα 5 πιο οικονομικά B-SUV βενζίνης και πως το καταφέρνουν;


Τα B-SUV αποτελούν την πλέον καυτή κατηγορία αυτή τη στιγμή, τραβώντας τα βλέμματα. Και μπορεί να είναι αρκετά επιβλητικά σε εμφάνιση, όμως μπορούν να πετύχουν και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Εμείς συγκεντρώσαμε τα Top 5 σε κατανάλωση μοντέλα της κατηγορίας με κινητήρες βενζίνης και σας τα παρουσιάζουμε.

5η θέση: Suzuki Vitara 1,4 Boosterjet Hybrid 129 PS 
Το Vitara της Suzuki εκμεταλλεύεται την ήπια υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει με τον 1,4 λτ. Boosterjet κινητήρα του και καταφέρνει έτσι να καταναλώνει μόλις 6,7 λτ./100 χλμ. βενζίνη. Tη διαφορά την κάνει το 48βολτο σύστημα, που του δίνει έξτρα ισχύ στις επιταχύνσεις ενισχύοντας την προσφερόμενη ροπή. Έτσι το σύνολο σε κερδίζει με τον τρόπο που απλώνει τη δύναμη του άμεσα και χωρίς ξεσπάσματα, προσφέροντας παράλληλα πολύ καλές επιδόσεις με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται σε 8,7 δλ. και το 60-100 σε μόλις 7,1 δλ. με πέμπτη σχέση.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda