Λίγες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο.

Λίγες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο.

Teaser του Αpollo IE

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Apollo. Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε.

Αλλο ένα teaser για το νέο υπερ-αυτοκίνητο της Apollo δημοσιεύτηκε από την φίρμα λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στις 24 Οκτωβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πλήρες όνομα του είναι Apollo Intensa Emozione, όπως μάθαμε για πρώτη φορά φέτος τον Ιούλιο. Αυτή τη φορά στο 41 δευτερολέπτων video, μπορούμε να παρατηρήσουμε περισσότερα χαρακτηριστικά σχετικά με το εσωτερικό, την εξωτερική του εμφάνιση όσο και για την εξάτμιση του. Το Intensa Emozione θα έχει όλα τα στοιχεία ενός πραγματικού hypercar, με πολλά αεροδυναμικά στοιχεία στο αμάξωμα του, μπροστινό προφυλακτήρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον, επιβλητική αεροτομή, bucket σπορτίφ καθίσματα και μοναδικής σχεδίασης σύστημα εξάτμισης.
 Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, οι πόρτες θα είναι τύπου Lamborghini και θα έχει Start/Stop κουμπί στην οροφή στα πρότυπα μαχητικών αεροσκαφών. Λίγες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο αλλά οι φήμες κάνουν λόγο ότι θα χρησιμοποιεί ένα κινητήρα V12.

To Intensa Emozione θα κληθεί να ανταγωνιστεί αυτοκινητοβιομηχανίες με μεγάλη παράδοση στην κατηγορία όπως η Bugatti, η ΜcLaren κ.α
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green