Τέλος εποχής για τα Ford S-Max και Galaxy

Τέλος εποχής για τα Ford S-Max και Galaxy

1.544 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Τέλος στα S-Max και Galaxy έβαλε η Ford, η οποία μετά το αντίο στο Fiesta, ανακοίνωσε πως τα δύο ευρύχωρα μοντέλα σταματούν να προσφέρονται στην Ευρώπη.

Ολοταχώς προς τον ηλεκτρισμό η Ford

Η Ford έχει βάλει μπροστά το πλάνο μετασχηματισμού της για την ευρωπαϊκή αγορά και σε αυτό δεν υπάρχει χώρος για τα S-Max και Galaxy. Έτσι επισήμως η αμερικανική μάρκα γνωστοποίησε πως αμφότερα θα σταματήσουν να κυκλοφορούν την άνοιξη του επόμενου έτους χωρίς να υπάρχουν άμεσες αντικαταστάσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έκλεισαν οι παραγγελίες

Η απόφαση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της μετάβασης της Ford προς μια γκάμα αποκλειστικά ηλεκτρικών προϊόντων και ως απάντηση στη μεταβαλλόμενη ζήτηση αυτοκινήτων των πελατών. Η Ford λέει ότι οι παραγγελίες για τα δύο οχήματα έκλεισαν πρόσφατα, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι μόνο οι υπάρχουσες παραγγελίες πελατών θα παράγονται στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας, προτού διακοπούν τα δύο μοντέλα.

Ανανεώθηκαν το 2021 τα S-Max και Galaxy

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το S-Max όσο και το Galaxy ανανεώθηκαν το 2021, όταν ένα νέο ηλεκτροκίνητο σύστημα κίνησης προστέθηκε στη γκάμα. Ένας βενζινοκινητήρας 2,5 λίτρων κύκλου Atkinson, υποστηριζόμενος από έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, μια μπαταρία ιόντων λιθίου 1,1 kWh και ένα CVT κιβώτιο, πρόσφεραν στα μοντέλα 193 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto