• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Honda όμως, ενόψει της νέας σεζόν αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες ανακατατάξεις.

Τέλος ο Hasegawa

Διαβάστηκε από 2975 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/12/2017
 

Mόνο ευχαριστημένη δεν έμεινε η διοίκηση της Ηοnda από την απόδοση των κινητήρων της στην F1 και αυτό είχε άμεσες συνέπειες στην ηγεσία του προγράμματος.

Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά μέχρι τώρα για την Honda όσον αφορά την εμπλοκή της στο πρωτάθλημα της F1, με την μάρκα να αποφασίζει να αλλάξει την διοίκηση του προγράμματος.

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα της F1 λειτουργούσε κάτω από την επίβλεψη του Yasuke Hasegawa, με τον Ιάπωνα να είναι υπεύθυνος στον τομέα της ανάπτυξης των μοτέρ της μάρκας στις εγκαταστάσεις της Ιαπωνίας και στην εφαρμογή των τεχνολογιών της Honda στα grids και στις δοκιμές σε όλο τον κόσμο. Η Honda όμως, ενόψει της νέας σεζόν αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες ανακατατάξεις, επιθυμώντας καλύτερα αποτελέσματα.
Πλέον, υπεύθυνος για τους κινητήρες της F1 λέγεται ότι θα είναι ο Υasuaki Asaki που εργάζεται τώρα στα JDM kei μοντέλα ενώ η θέση του τεχνικού διευθυντή θα δοθεί στον Toyoharu Tanabe που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής στον τομέα Performance Development της Ηοnda.

Yπενθυμίζουμε, ότι η McLaren διέκοψε την συνεργασία της με την ιαπωνική μάρκα έχοντας πολλά παράπονα για την απόδοση των μοτέρ. Η Honda τη νέα σεζόν θα προμηθεύει με κινητήρες την Toro Rosso.

Tags: HONDA, F1
 

F1 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ