Τι προσφέρει η βασική Mercedes CLA 180;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι προσφέρει η βασική Mercedes CLA 180;

16.838 Επισκέψεις στο άρθρο (1/1/2023)

Η βασική Mercedes CLA 180 μπαίνει στο μικροσκόπιο του autotriti.gr. Τι προσφέρει η πιο προσιτή επιλογή του premium γερμανικού μοντέλου με το coupe στιλ;

Mercedes CLA 180 με 31.550 ευρώ

Η Mercedes CLA αποτελεί έναν από τους πόλους που έχουν στηρίξει το σεντάν σχήμα, ωστόσο για να αποφύγει τη σχεδιαστική βαρεμάρα για την οποία κατηγορούνται πολλά αντίστοιχα μοντέλα, προσάρμοσε τα κουπέ στοιχεία στη σιλουέτα του, που είναι και ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείται η μικρομεσαία τετράθυρη Mercedes. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει στρέψει το ενδιαφέρον του κοινού που προσανατολίζεται προς ένα πιο εναλλακτικό σεντάν πολυτελές αυτοκίνητο.
 
Με κόστος που ξεκινάει από τις 31.550 ευρώ η Mercedes CLA 180 αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή της CLA στην ελληνική αγορά. Το μοντέλο συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής (όπως άλλωστε όλες οι Mercedes) μαζί με πλήθος τεχνολογιών της μάρκας. Πάμε λοιπόν να δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξωτερικό: Εντυπωσιακή και στη βασική έκδοση

Η Mercedes CLA 180 δεν διαφέρει αισθητικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, παραμένοντας κομψή, συνδυάζοντας παράλληλα τον έντονα δυναμικό χαρακτήρα του 4θυρου κουπέ αμαξώματός της με την εκλεπτυσμένη premium αισθητική του. Στο εμπρόσθιο μέρος τα καλοσμιλεμένα φωτιστικά σώματα τονίζουν ακόμα περισσότερο την στενή αλλά εντυπωσιακή γρίλια με το αστέρι, ενώ στο πίσω μέρος τα στενά φωτιστικά σώματα δεσπόζουν κάτω από το διακριτικό χείλος της πίσω πόρτας.

Εσωτερικό: Ποιότητα και τεχνολογία σε πρώτο πλάνο

Όπως στο εξωτερικό, έτσι και στο ποιοτικό εσωτερικό η CLA 180 έχει μικρές διαφορές από τις εκδόσεις που βρίσκονται πιο ψηλά σε τιμή. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MBUX με τις δύο οθόνες των 7 ιντσών  (προαιρετικά προσφέρονται οι οθόνες των 10,25 ιντσών) μία ως πίνακας οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχει κυρίαρχο ρόλο στην καμπίνα.

Οι χώροι είναι ικανοί να φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις επιβάτες και αν λόγω του κουπέ σχεδιασμού ο διαθέσιμος χώρος για τα κεφάλια είναι οριακά επαρκής, ο αντίστοιχος για τα πόδια ικανοποιεί και με το παραπάνω. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη ορίζεται στα 460 λίτρα.

Από κει και πέρα εξοπλιστικά θα βρει κανείς μεταξύ άλλων: φώτα πορείας ημέρας LED, σύστημα προστασίας πεζών, υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης όπως τα Active Brake Assist, Cruise Control, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, eCall-emergency system και άλλα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda