Τιμούν την GT 1300 οι Alfa Romeo Giulia & Stelvio GT Junior
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμούν την GT 1300 οι Alfa Romeo Giulia & Stelvio GT Junior

4.100 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Τη νέα ειδική έκδοση GT Junior για τις Giulia και Stelvio παρουσίασε η Alfa Romeo, συνδέοντας έτσι τα δύο εντυπωσιακά της μοντέλα με την θρυλική GT 1300 της δεκαετίας του 1960!

Μία νέα ειδική έκδοση GT Junior, κοινή για τις Giulia και Stelvio παρουσίασε η Alfa Romeo, κάνοντας παράλληλα μια αναφορά στο ένδοξο παρελθόν της και συγκεκριμένα στην δεκαετία του 1960 όπου πρωτοεμφανίστηκε η εμβληματική GT 1300, που συνδύασε με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της εποχής την αισθητική με την απόδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Εμπνευσμένες από την GT 1300 

Λαμβάνοντας λοιπόν ως έμπνευση την GT 1300 η ιταλική μάρκα παρουσίασε τη συλλεκτική σειρά Giulia και Stelvio GT Junior. Βασισμένη στο επίπεδο εξοπλισμού «Veloce», τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής χαρακτηρίζονται εξωτερικά από το αποκλειστικό χρώμα Lipari Ochre, ενώ οι αγοραστές θα βρουν ειδικούς για την περίσταση τροχούς 21 ιντσών στην Stelvio και 19 ιντσών στην Giulia.
 

Βενζίνη και ντίζελ 

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, οι επιλογές είναι δύο. Είτε ο 2λιτρος turbo κινητήρας βενζίνης των 280 ίππων ή ο turbo diesel των 2,2 λίτρων, απόδοσης 210 ίππων. Πέραν όλων των παραπάνω οι Giulia και Stelvio GT Junior ξεχωρίζουν από τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, όπως είναι τα σπορ δερμάτινα καθίσματα με το ραμμένο λογότυπο «GT Junior» στα προσκέφαλα.
 
Οι  Giulia και Stelvio GT Junior, έρχονται να ολοκληρώσουν το επιτυχημένο τρίπτυχο που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με το λανσάρισμα των 500 μονάδων των GTA/GTAm -που εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, αλλά και την πρόσφατη διάθεση της περιορισμένης σειράς των Giulia and Stelvio «6C Villa d'Este».
 
Στην αγορά της Ιταλίας, η Alfa Romeo Stelvio GT Junior πωλείται από 72.750 ευρώ.

Με καταβολές από το ένδοξο παρελθόν της Alfa Romeo.
- Νέα ειδική έκδοση GT Junior για τις Giulia και Stelvio.
- Τα μοντέλα συνδέονται με τη θρυλική GT 1300 της δεκαετίας του 1960!
- Ακόμα πιο λαμπερές με το ρετρό Lipari Ochre χρώμα.
Πως σας φαίνονται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda