Η εικόνα είναι ανεξάρτητη της Abarth και προέρχεται από τον σχεδιαστή Kleber Silva.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εικόνα είναι ανεξάρτητη της Abarth και προέρχεται από τον σχεδιαστή Kleber Silva.

Το Abarth 500e έγινε SUV!

1.898 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής φαντάστηκε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Abarth 500e ως SUV αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό, αφού το απέδωσε σε σχέδια, τα οποία και έδωσε στη δημοσιότητα.

Abarth σε SUV;

Το Abarth 500e πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα ως το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Όντας βασισμένο στο Fiat 500, το οποίο έχει αποτελέσει την ιδέα για τον ερχομό των SUV, 500L και 500X, ανεξάρτητος σχεδιαστής φαντάστηκε το νέο ηλεκτρικό σε SUV έκδοση, προχωρώντας τάχιστα από την σκέψη στην πράξη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχέδιο δια χειρός Kleber Silva

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή, Kleber Silva, γνωστός ως KDesign AG, ο οποίος με βάση το Fiat 500X, σχεδίασε την SUV έκδοση του Abarth 500e. Στη ανεπίσημη σχεδιαστική πρόταση ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το αμάξωμα του 500X, αλλά του δίνει τα χαρακτηριστικά του Abarth 500e. Η κλειστή μάσκα, τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα μπροστά, αλλά και η ονομασία της μάρκας με κεφαλαία γράμματα στα δύο άκρα είναι κάποια από αυτά, ενώ φυσικά δε λείπει και το λογότυπο του σκορπιού!

Με 155 ίππους το Abarth 500e

Όντας απλά μία σκέψη και όχι κάποιο αυτοκίνητο που πρόκειται να δούμε, ο Kleber Silva δεν μπαίνει στον κόπο να αναφερθεί στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Να θυμίσουμε όπως πως το πρόσφατα παρουσιασμένο Abarth 500e εφοδιάζεται με μπαταρία 42 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 155 ίππων που εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση έως τα 100χλμ./ώρα σε 7 δευτερόλεπτα. 
 
Πως σου φαίνεται το σχέδιο του Kleber Silva; Πιστεύεις πως θα είχε απήχηση στο κοινό ένα Abarth 500e σε SUV αμάξωμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center