Το Audi TT RS Coupe Iconic Edition γιορτάζει τα 25 χρόνια του ΤΤ
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi TT RS Coupe Iconic Edition γιορτάζει τα 25 χρόνια του ΤΤ

4.603 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2022)

Το νέο TT RS Coupe Iconic Edition που παρουσίασε η Audi είναι για λίγους και εκλεκτούς και έρχεται με 400 ίππους.

25 χρόνια TT Coupe

Η Audi γιορτάζει τα 25 χρόνια του TT Coupe και το κάνει με τη νέα ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση Iconic. Μόλις 100 μονάδες θα δημιουργήσει η γερμανική φίρμα, όλες με προορισμό την Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο κλασικό γκρι χρώμα της Audi

Η τολμηρή εμφάνιση του Audi TT RS Coupe Iconic Edition προκαλεί αμέσως εντύπωση. Όλες οι μονάδες είναι βαμμένες στο διάσημο Nardo Grey χρώμα (γκρι) της Audi και είναι εξοπλισμένες με στάνταρ προβολείς LED matrix και γυαλιστερή μαύρη μπροστινή μάσκα με μαύρο ματ πλαίσιο. Οι σχεδιαστές της Audi εξόπλισαν επίσης το αυτοκίνητο με γυαλιστερές μαύρες πλαϊνές ποδιές, καθρέφτες και εμβλήματα. Ένα σετ από εντυπωσιακές γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών έχουν επίσης αναπτυχθεί για το αυτοκίνητο, διαθέτοντας σχεδίαση επτά ακτινών.

Σπορτίφ εσωτερικό

Διακριτικές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του TT RS Coupe Iconic Edition. Υπάρχουν σπορ καθίσματα RS, με Nappa δέρμα στο πλάι και Alcantara στο κέντρο. Η κίτρινη κυψελωτή ραφή ανεβάζει το επίπεδο ομορφιάς και μάλιστα εκτείνεται ακόμα περισσότερο μέσα στην καμπίνα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center