3 φωτογραφίες »

Κινέζικο SUV «έπεσε στα χέρια» της BRABUS

3.223 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2020)

To VV7 GT της WEY κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» της BRABUS για να συνεργαστούν και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πώς σας φαίνεται;


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την BRABUS να ασχολείται με την βελτίωση μοντέλων της Mercedes, ωστόσο φαίνεται πλέον πως απολαμβάνουν την φροντίδα της και άλλα μοντέλα της αγοράς και συγκεκριμένα, το κινέζικο WEY VV7 GT.

To VV7 GT είναι αρκετά σπορ σε σχεδίαση ακόμα και στις απλές του εκδόσεις, ωστόσο η BRABUS καταφέρνει να κάνει το SUV ό,τι πιο επιθετικό έχουμε δει να λανσάρεται από κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία. Το Car News China αναφέρει πως η έκδοση BRABUS εξοπλίζεται με ενισχυμένα φτερά, μαύρες 21 ιντσών ζάντες σε συνδυασμό με κόκκινες δαγκάνες, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μαύρο πίσω διαχύτη, πίσω φως εμπνευσμένο από τα μονοθέσια της F1, φιμέ παράθυρα, μικρή πίσω αεροτομή και νέα πίσω φώτα.

Η BRABUS πάντως δεν επιχείρησε να ασχοληθεί με την βελτίωση του κινητήριου συνόλου του VV7 GT και έτσι, το SUV συνεχίζει να εξοπλίζεται με έναν 2λίτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που αποδίδει 230 άλογα και 387 Νm ροπής που συνεργάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο για να σταλεί η κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλά αναμένουμε πως η BRABUS θα έχει αφήσει και εκεί το αποτύπωμά της. Οι τιμές για το WEY VV7 GT Brabus ξεκινούν από τις 25.500 ευρώ στην Κίνα.
 

Toyota
test center