Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Η GM παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη την ανανεωμένη εκδοχή του Chevrolet Spark, το «αδελφό» μοντέλο που εμείς θα γνωρίσουμε προσεχώς ως Opel KARL.

Το ανανεωμένο Spark μοιάζει λιγότερο «παιχνιδιάρικο» και πιο «ώριμο» από πριν, την ίδια στιγμή που καθίσταται πιο ισχυρό, ραφιναρισμένο και ποιοτικό, πάντα κατά τη Chevrolet.

Το Chevrolet Spark άλλαξε

5.342 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/4/2015

Στη Νέα Υόρκη παρουσιάζεται η ριζικά ανανεωμένη εκδοχή του Chevrolet Spark, το μίνι μοντέλο της GM, το οποίο στην ευρωπαϊκή αγορά θα κυκλοφορήσει ως Opel KARL.

 
Η GM παρουσιάζει στη Νέα Υόρκη την ανανεωμένη εκδοχή του Chevrolet Spark, το «αδελφό» μοντέλο που εμείς θα γνωρίσουμε προσεχώς ως Opel KARL. Παρόλα αυτά το Spark θα κάνει διεθνή «καριέρα» καθώς θα διατίθεται σε πάνω από 40 αγορές.

Από όσα μπορούμε να κρίνουμε από τις εικόνες, το αυτοκίνητο μοιάζει λιγότερο «παιχνιδιάρικο» και πιο «ώριμο» από πριν, την ίδια στιγμή που καθίσταται πιο ισχυρό, ραφιναρισμένο και ποιοτικό, πάντα κατά τη Chevrolet. Πατάει σε ένα ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο, ενώ το ύψος του αμαξώματός του έχει αυξηθεί κατά 40 χλστ.

Κάτω από το καπό του Spark συναντάμε έναν νέο 1.400άρη κινητήρα βενζίνης, ο οποίος με απόδοση 98 ίππων, είναι ισχυρότερος κατά 16% σε σχέση με πριν. Συνεργάζεται είτε με 5άρι μηχανικό είτε με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT. Το ανανεωμένο Spark αναμένεται να φτάσει στους εμπόρους προς τα τέλη του έτους.

 
  • Chevrolet spark

    Το όνομα χάλια και η σχεδίαση χάλια γενικά για εμένα αφού πλεχτηκε η Γερμανία μέσα,τελείωσε αν λέω καλα συμπερενω από το ο όνομα.

      2