• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από τότε που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι, η Ford έχει πουλήσει πάνω από 3.500 μονάδες του νέου Focus RS.

30% των πελατών προτίμησε το μπλε χρώμα.

Το πακέτο RS2 έγινε «must» .

Η Ford λέει ότι η μέση τιμή της συναλλαγής για το μοντέλο στις ΗΠΑ είναι 42.351 δολάρια.

Πωλούνται 16 Focus RS τη μέρα

11.242 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2017

Η Ford πουλάει τα Focus RS σαν ζεστά ψωμάκια. Δείτε τι χρώματα προτιμούν οι πελάτες και τι συμβαίνει στην Ευρώπη.

 
Από τότε που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι, η Ford έχει πουλήσει πάνω από 3.500 μονάδες του νέου Focus RS. Αυτό σημαίνει ότι 500 οχήματα πωλούνται  κάθε μήνα και με λίγα μαθηματικά γίνεται αντιληπτό ότι, κατά μέσο όρο πωλούνται 16 την μέρα.

Η Ford λέει ότι, η μέση τιμή της συναλλαγής για το μοντέλο στις ΗΠΑ είναι 42.351 δολάρια, 6000 δολάρια πάνω από την βασική τιμή. Για αυτό ευθύνεται σύμφωνα με διαρροές το πακέτο RS2, το οποίο έγινε «must» σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού.
 
Σε αντίθεση με την παγκόσμια τάση των τελευταίων ετών, που βλέπει λευκό ως το πιο δημοφιλές χρώμα, το 32% των RS Ford Focus που έχουν παραδοθεί στις ΗΠΑ, είχαν γρι χρώμα, 30% προτίμησε το μπλε και 20% για το μαύρο , ενώ το λευκό επιλέχθηκε μόνο από το 18% των πελατών.

«Οι πωλήσεις για το Focus RS ήταν απίστευτες στις ΗΠΑ για τους πρώτους έξι μήνες. Μοναδικό γεγονός για ένα όχημα απόδοση, δεν έχουμε δει καμία πτώση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών», δήλωσε η Διευθύντρια Marketing της Ford Focus, Jessica Bishop.

Γιατί πιστεύετε ότι το Focus RS έχει τόσο μεγάλη επιτυχία;