O σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design δημοσιοποίησε μια εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Focus σε έκδοση 2θέσιου coupe.

Το Ford Focus Coupe

5.983 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2018)

Την πρόταση του για το νέο Ford Focus coupe παρουσίασε ο ανεξάρτητος ψηφιακός οίκος Χ-Τοmi Design. Πώς σας φαίνεται; Θα γίνει άραγε;

To νέο Ford Focus αποκαλύφθηκε πρόσφατα με νέα εμφάνιση, πιο πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και νέες επιλογές στην παλέτα των μηχανικών συνόλων και αμέσως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές «στρώθηκαν» στην δουλειά για να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις γύρω από ολοκαίνουριο μοντέλο.

Αυτή την φορά, ο σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design δημοσιοποίησε μια εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Focus σε έκδοση 2θέσιου coupe, σε περίπτωση που η Ford αποφάσιζε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, πρόκειται ουσιαστικά για το νέο Ford Focus αλλά ξεχωρίζει αμέσως με την σπορτίφ κατακλινή οροφή του, ενώ αν και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το πίσω μέρος, φαίνεται πως η Χ-Τοmi Design δεν θέλησε να αφαιρέσει το μικρό σπόιλερ που χαρακτηρίζει το μοντέλο.
 
Θα πρέπει να περιμένουμε το Focus σε τέτοια εκδοχή; Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάνενα τέτοιο ενδεχόμενο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στο παρελθόν η Ford, αν και προσέφερε μια coupe εκδοχή του Focus σε συγκεκριμένες αγορές, γρήγορα την «έκοψε», καθώς δεν ήταν ικανοποιημένη από τις πωλήσεις της. Mάλιστα στις μέρες μας, με την συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV να έχει μπει στο στόχαστρο των περισσότερων εταιρειών φαίνεται πως κατηγορίες σαν αυτή των διθέσιων coupe έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα...

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε το νέο Focus σε... coupe;

PEIRAIOS LEASING
test center