• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων μένει ιδία.

Το Honda Avancier facelift

2.784 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2020

Αυτό είναι το θηριώδες SUV που προσφέρει η Honda στην Κίνα και πραγματοποιεί καλή εμπορική πορεία με περίπου 72.000 πωλήσεις ανά έτος.


Σε ένα μικρό φρεσκάρισμα του θηριώδους SUV που προσφέρει στην Κίνα κάτω από το όνομα Avancier προχώρησε η Honda. Το αυτοκίνητο παράγεται σε συνεργασία με την κινεζική εταιρεία GAC Group και τοποθετείται πάνω από το αντίστοιχο CR-V, χρησιμοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την πλατφόρμα του Accord σεντάν.

Από τις πρώτες εικόνες που ήρθαν στο φως για την ανανεωμένη του έκδοση, φαίνεται πως το Avancier υιοθετεί ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και εξοπλίζεται με πιο λεπτά πίσω φώτα, πιο τετραγωνισμένες απολήξεις στο σύστημα εξάτμισης αλλά και με νέα σετ από ζάντες. Η καμπίνα έχει τώρα νέο φινίρισμα και νέα επένδυση ενώ πλέον προσφέρεται και το Ηonda Connect 2.0 σύστημα infotainment και μεγαλύτερος εξοπλισμός που περιλαμβάνει σύστημα ασύρματης φόρτισης κινητού, σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα, σύστημα αυτόματης ρύθμισης των φώτων και νέο σύστημα ήχου.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων μένει ιδία και περιλαμβάνει έναν turbo 1.500άρη απόδοσης 196 ίππων και έναν turbo 2λιτρο με ισχύ 276 άλογα που προσφέρεται με 9αρι αυτόματο κιβώτιο και με σύστημα τετρακίνησης προαιρετικά.

Τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί αλλά είναι κάτι που αναμένεται να γίνει στους επόμενους μήνες.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια