To βελτιωτικό της πακέτο για το Kia Stinger GT αποκάλυψε η Ark Performance.

Η εταιρεία από τις ΗΠΑ λοιπόν εξοπλίζει το μοντέλο με μια σειρά από αναβαθμίσεις.

To βελτιωτικό της πακέτο για το Kia Stinger GT αποκάλυψε η Ark Performance.

Κia Stinger GT έπεσε στα «αναβολικά»

4.071 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

Aμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων ασχολήθηκε με το νοτιοκορεάτικο σπορ σεντάν και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πώς σας φαίνεται;

 To βελτιωτικό της πακέτο για το Kia Stinger GT αποκάλυψε η Ark Performance, προσφέροντας στο μοντέλο ένα widebody kit που το κάνει ακόμα πιο σπορτίφ και εντυπωσιακό.

Η εταιρεία από τις ΗΠΑ εξοπλίζει το μοντέλο με μια σειρά από αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν νέους εμπρός και πίσω διαχύτες, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη αεροτομή στο τέλος του πορτ-μπαγκάζ, διαφορετικό καπό και widebody θόλους τροχών. Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στο πακέτο Legato αξίας 4.350 δολαρίων (3.800 ευρώ).
 
Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μόνο τις αναβαθμίσεις στον πρόβολο και τον πίσω διαχύτη, τότε ο οίκος ζητάει 998 και 1.360 δολάρια αντίστοιχα, για το ανθρακονημάτινο καπό η τιμή έχει καθοριστεί στα 929 δολάρια και για την αεροτομή στα 539 δολάρια. Σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, το μοντέλο λαμβάνει ακόμα νέο σύστημα ανάρτησης, καινούριο σύστημα εξάτμισης, 20άρες σφυρήλατες ζάντες και νέα μεταλλική κόκκινη βαφή.

Πώς σας φαίνεται;
 

Mercedes
test center