Πρόκειται να δούμε κάποιο τέτοιο μοντέλο μέσα στα επόμενα 30 χρόνια από την Lada;

Πρόκειται για ένα ψηφιακό σχέδιο από τον ανεξάρτητο Andrey Kirichenko.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό σχέδιο από τον ανεξάρτητο Andrey Kirichenko.

To Lada του 2050!

4.124 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Tην δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζoυν τα Lada το 2050 παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής, ωστόσο οι εκτιμήσεις του για την μάρκα φαίνονται αρκετά αισιόδοξες...

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως θα έμοιαζε ένα concept της Lada αν η εταιρεία αποφάσιζε να παρουσιάσει ένα μοντέλο που θα προμηνύει το μέλλον της μάρκας; Ίσως όχι αλλά αυτό το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες έρχεται για να σας αλλάξει γνώμη.

Φυσικά πρόκειται για ένα ψηφιακό σχέδιο από τον ανεξάρτητο Andrey Kirichenko που αποτελεί την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μοντέλο Lada το 2050, όταν η εταιρεία θα εξοπλίσει τα μοντέλα της με αυτόνομα συστήματα οδήγησης επιπέδου 5 και συστήματα συνδεσιμότητας και επικοινωνίας με άλλα αυτοκίνητα και επιβάτες.
 
Πάντως είναι αλήθεια ότι η σχεδίαση του υιοθετεί σχεδίαση που ταιριάζει περισσότερο σε διαστημόπλοια και λιγότερο σε αυτοκίνητα, αφού δεν έχει καν ρόδες ενώ ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι πολύ μικρός και οι αποθηκευτικοί του χώροι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι.

Πρόκειται να δούμε κάποιο τέτοιο μοντέλο μέσα στα επόμενα 30 χρόνια από την Lada; Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Eσείς όμως τι λέτε;

Hyundai
NISSAN