4 φωτογραφίες »

Το Rodeo της RUF

2.656 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Η RUF παρουσίασε το νέο της project για μια 911 που θα μπορεί να κινηθεί γρήγορα και ευέλικτα ακόμα και σε off-road διαδρομές. Δείτε την.


Μια 911 λίγο διαφορετική από τις άλλες δημιούργησε η RUF, η εταιρεία που ειδικεύεται στο λανσάρισμα μοναδικών project πάνω σε μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Αυτή την φορά η RUF θέλησε, όπως φαίνεται, να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο off-road διαδρομές και για αυτό του προσέφερε σύστημα τετρακίνησης, ελαστικά για κάθε τερέν και νέο σύστημα ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση του οχήματος από το έδαφος.

Το concept έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να εφοδιαστεί τόσο με τους ατμοσφαιρικούς όσο και με τους υπερτροφοδοτούμενους 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες. Το όνομα του είναι Rodeo γιατί το αυτοκίνητο είναι εμπνευσμένο από το Rodeo Drive Concours d Elegance και από την Western Collection του Ralph Lauren. Το τι θα επιλέξει να κάνει η RUF με το νέο αυτό concept δεν έχει ανακοινωθεί αλλά πιστεύουμε πως πιθανότατα θα κατασκευαστούν έστω και λίγα αυτοκίνητα για επιλεγμένους πελάτες.

Το Rodeo Concept πάντως δεν είναι ό,τι πιο ακραίο έχουμε δει, καθώς πριν τρία χρόνια στην Έκθεση SEMA, η Smash Customs έδωσε σε μια 911 roll cage, bucket καθίσματα, ανεξάρτητη εμπρός και πίσω ανάρτηση με Exit αποσβεστήρες κ.α..
 

Toyota
test center