Το μοντέλο είναι εμπνευσμένο από δύο μοντέλα, την Ferrari 812 Superfast και την Alfa Romeo Stelvio.

Το αμάξωμα και τα πίσω φωτιστικά σώματα «φωνάζουν» Stelvio.

Εμπνευσμένο από το P1 supercar.

Ο Jose Rodriguez Nebreda έδωσε στην δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα McLaren SUV.

To SUV της Ferrari;

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2018)

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το SUV της Ferrari. Τσέκαρε!

H κατηγορία των SUV έχει αποδειχθεί τόσο δημοφιλής που έχει αναγκάσει αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Lamborghini, να λανσάρουν μοντέλα με τέτοιο αμάξωμα στο βωμό των υψηλών πωλήσεων. Πόσο πιθανό όμως είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και άλλες ανταγωνιστικές προς αυτήν εταιρείες όπως η Ferrari και η McLaren;

Aπό την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva παρουσίασε την δική του ψηφιακή δημιουργία για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα SUV κατασκευασμένο από την Ferrari. Όπως έχει κάνει ο ίδιος γνωστό, το μοντέλο που βλέπετε στην φωτογραφία είναι εμπνευσμένο από δύο μοντέλα, την Ferrari 812 Superfast και την Alfa Romeo Stelvio. Συγκεκριμένα, ο πρόβολος στο σύνολο του και οι ζάντες αλουμινίου έχουν υιοθετήσει τα χαρακτηριστικά της 812 ενώ το αμάξωμα και τα πίσω φωτιστικά σώματα «φωνάζουν» Stelvio.
 
Αν η Ferrari κάνει την δική της προσπάθεια στην κατηγορία αυτή, τότε ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι αποφάσεις θα πάρει και η βρετανική McLaren, αν και πηγές από το Woking αναφέρουν ότι η εταιρεία απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο ανάπτυξης ενός μοντέλου για την δημοφιλή κατηγορία των SUV. Πάντως, ο Jose Rodriguez Nebreda έδωσε στην δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα McLaren SUV, άμεσα εμπνευσμένο από το P1 υβριδικό supercar.

Θα θέλατε να δείτε αυτά τα ψηφιακά σχέδια να πάρουν «σάρκα και οστά»;

Mercedes
moto