Η Touring Superleggera επέστρεψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποκαλύπτοντας το Sciadipersia Cabriolet, που έρχεται για να ενσωματωθεί στη γκάμα της μάρκας μετά το Sciadipersia Coupe που είδαμε το περασμένο έτος.

Για αυτούς που αναρωτιούνται να πούμε πως το κάμπριο μοντέλο βασίζεται στη Maserati GranTurismo Cabrio.

Στο εσωτερικό το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες, ενώ η δερμάτινη ταπετσαρία κυριαρχεί, αλλάζοντας μάλιστα χρωματισμό στο ταμπλό και σε ένα μέρος τον πάνελ των θυρών.

Το Sciadipersia Cabriolet θα σπανίζει

1.846 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Η Touring Superleggera επέστρεψε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποκαλύπτοντας το Sciadipersia Cabriolet, που έρχεται για να ενσωματωθεί στη γκάμα της μάρκας μετά το Sciadipersia Coupe που είδαμε το περασμένο έτος.

Για αυτούς που αναρωτιούνται να πούμε πως το κάμπριο μοντέλο βασίζεται στη Maserati GranTurismo Cabrio, καθώς όπως αναφέρει η εταιρεία με ένα το Μιλάνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το «ιδανικό σημείο εκκίνησης» με τις προδιαγραφές του να είναι «τέλεια προσαρμοσμένες στο αυτοκίνητο». Οι εξωτερικές σχεδιαστικές  γραμμές του Sciadipersia Cabriolet είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές του coupe με την μόνη εξαίρεση να είναι, προφανώς, η έλλειψη μιας σκληρής οροφής.
 
Στο εσωτερικό το μοντέλο μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες, ενώ η δερμάτινη ταπετσαρία κυριαρχεί, αλλάζοντας μάλιστα χρωματισμό στο ταμπλό και σε ένα μέρος των πάνελ των θυρών.
 
Κάτω από το μακρύ καπό είναι ένας V8 ατμοσφαιρικός κινητήρας που προσφέρει 460 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτου ZF αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς. Ο συνδυασμός αυτός του επιτρέπει να φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου πέντε δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 288 χλμ./ώρα.
 
Η Touring Superleggera προετοιμάζεται για να κατασκευάσει μόνο 15 μονάδες, το καθένα εξ ολοκλήρου με το χέρι στο εργοστάσιο της εταιρείας κοντά στο Μιλάνο. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με τις τιμές και η Touring Superleggera αναφέρει ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες κατόπιν αιτήματος. Η εταιρεία θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες για να κατασκευάσει το Sciadipersia Cabriolet.

CORAL GAS PASXA
skoda