Είναι απίστευτος ο τρόπος που εξοικειωνόσουν με το i20 σε χρόνο dt, χάρη στον πολύ «φιλικό προς το χρήστη» χαρακτήρα του.

    Hyundai i20 1,0 TGi 100 PS

    9.813 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μαζί του και παντού!
    3 εβδομάδες, περισσότερα από 1.300 χιλιόμετρα στην Πελοπόννησο και… το θέλω (πίσω ή πάλι)!

    Από την Αθήνα στο Λεωνίδιο και στη Μονεμβασιά περνώντας από Καλαμάτα και καταλήγοντας στα Τρίκαλα Κορινθίας, το i20 με έκανε να νιώσω ότι το οδηγούσα χρόνια.

    Ήταν απίστευτος ο τρόπος που εξοικειωνόσουν με το i20 σε χρόνο dt, χάρη στον πολύ «φιλικό προς το χρήστη» χαρακτήρα του, όπως ορίζεται από την άνετη θέση οδήγησης και την πολύ καλή εργονομία του. Με χώρους για όλα μου τα πράγματα (και δεν ήταν λίγα), τα πολλά θηκάκια αριστερά και δεξιά, αλλά και το σύγχρονο και καλαίσθητο εσωτερικό του απόλαυσα το roadtrip μου και σίγουρα θα το ξανακάνω με το ίδιο αυτοκίνητο. Γιατί πέρα από την ικανότητά του στο ταξίδι, που θα διαβάσετε παρακάτω, με βόλεψε και εντός των χωριών που επισκέφτηκα με τους στενούς δρόμους και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα εκατέρωθέν του.

    Μου άρεσε πολύ στην Εθνική Οδό που ο 1.000άρης τούρμπο κινητήρας ή μάλλον τα 100 του άλογα, ανταποκρινόντουσαν άμεσα στο πάτημα του γκαζιού, χωρίς να νιώσω ποτέ ότι το i20 αγκομαχάει σε μια ανηφόρα ή ζορίζεται σε μια προσπέραση. Και το σημαντικότερο είχε τόσο χαμηλή κατανάλωση στο ταξίδι, που ξεχνούσα να βάλω βενζίνη.

    Γεωργία Σταθά

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Mercedes
    moto