Μας κέρδισε το Micra διότι μπόρεσε να χωρέσει όλα τα μπαγκάζια και να ταξιδέψει. Ναι, και το ποδήλατο μέσα!

Ο 1.500άρης ντίζελ κινητήρας «έγραψε» σταθερά μέση κατανάλωση –πολύ- κάτω από τα 4,0 λίτρα/100 χλμ..

Nissan Micra 1,5 dCi 90 PS

9.809 Επισκέψεις στο άρθρο

To «Summer Micra» που έμεινε αξέχαστο! 
Το Micra παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τις καλοκαιρινές σειρήνες, κατάφερε να με γοητεύσει και να μπει στη λίστα με τις ωραίες αναμνήσεις των διακοπών μου.

Η αλήθεια είναι ότι, κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, η ρόδα, το αυτοκίνητο αυτό καθΆεαυτό, μπορεί συχνά να μπει σε δεύτερη μοίρα. Είναι άλλα κυκλικά σχήματα εκείνα που έχουν περισσότερη σημασία: το φουσκωτό σωσίβιο για να παίξεις στην παραλία, η στριφτή τυρόπιτα που θα φας στο μαγαζί ακριβώς πάνω από το κύμα, το μισό κομμένο καρπούζι ή η ρόδα του ποδηλάτου σου για τις απογευματινές βόλτες. Υπήρξαν στιγμές λοιπόν κατά τις οποίες το Micra «έχασε» από τέτοιου είδους «ανταγωνισμό». Μας κέρδισε όμως διότι μπόρεσε να χωρέσει όλα τα παραπάνω και να τα ταξιδέψει. Ναι, και το ποδήλατο μέσα στο Micra και τα μπαγκάζια όλα.

Κάπου εκεί ήταν που μας γοήτευσε. Και, όταν ταξιδεύοντας σε κάποιο backroad της ελληνικής υπαίθρου, ο 1.500άρης ντίζελ κινητήρας «έγραψε» σταθερά μέση κατανάλωση –πολύ- κάτω από τα 4,0 λίτρα/100 χλμ., εκεί ήταν η στιγμή που πήρε μια μόνιμη θέση στην καρδιά μας. Α ναι, και με το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Bose δημιούργησε με άνεση και το soundtrack του φετινού καλοκαιριού! See you again down the road Micra! 

Κωνσταντίνος Mήτσου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto