Ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Shoeb Kalania κάνει την αρχή παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο i20 μετά το φετινό του φρεσκάρισμα.

Το ανανεωμένο Ηyundai i20 από... πίσω

4.776 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Μια νέα πρόταση για την εμφάνιση του ανανεωμένου i20 που αναμένεται σύντομα παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής, εμπνευσμένος εν πολλοίς από το μεγαλύτερο i30. Τι λέτε;

Mε όλο και περισσότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το Hyundai i20 θα λάβει σύντομα ανανέωση από την κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία, οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες για το νέο μοντέλο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Shoeb Kalania κάνει την αρχή παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ανανεωμένο i20 μετά το φετινό του φρεσκάρισμα, ωστόσο περιέργως αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο με το πίσω μέρος. Ο ίδιος αναφέρει ότι είναι εμπνευσμένος από τα διάφορες κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν διαρρεύσει αλλά και ότι έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά από το μεγαλύτερο αδερφάκι του.
 
Στο δια ταύτα,  τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι ίδια με το τρίτης γενιάς i30, η πινακίδα κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί από τον προφυλακτήρα στο πορτ-μπαγκάζ ενώ τέλος, ο πίσω προφυλακτήρας έχει φρεσκαριστεί και αυτός λαμβάνοντας πιο σπορτίφ σχεδίαση.

Ο Kalania δεν ασχολήθηκε με τον πρόβολο, ωστόσο οι φήμες αναφέρουν ότι το ανανεωμένο i20 θα λάβει την γνωστή γρίλια της μάρκας που κάνει την εμφάνιση της στο i30 και θα συνδυαστεί με συνολικά νέας σχεδίασης προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το ανανεωμένο Hyundai i20 θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center