Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές

Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές

13.307 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Η Fiat αποτελεί μια μάρκα με έντονο after sales oriented προσανατολισμό.

Μέσω της Mopar (επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales ), όλα τα μοντέλα της καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χλμ., ενώ οι κάτοχοι έχουν πρόσβαση στην ολοκληρωμένη γκάμα γνησίων ανταλλακτικών της Mopar.

Η ιταλική μάρκα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους κατόχους της μέσω ενός πλήρους πακέτου ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρει η εφαρμογή My Fiat, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδέσετε την κινητή σας συσκευή με το αυτοκίνητο σας και να έχετε ένα πλήρες ιστορικό των εργασιών του αυτοκινήτου σας.

Δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό στο My Fiat θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, όπως ανταλλακτικά σε ειδικές τιμές ή ιδέες και προσαρμοσμένα αξεσουάρ για  να εξατομικεύσετε το fiat σας σύμφωνα με τα γούστα σας.

Στον προσωπικό σας χώρο του ψηφιακού κέντρου της My Fiat μπορείτε να εντοπίσετε τους τοπικούς διανομείς της Fiat άλλα και να αποθηκεύσετε τα στοιχεία τους για να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, όποτε  τους χρειαστείτε.

Το νέο Fiat 500 διαθέτει ένα εγκατεστημένο και προενεργοποιήμενο Uconnect™ Box*  που διαθέτει υπηρεσίες συνδεσιμότητας που επιτρέπουν στον κάτοχο να βρίσκεται σε εξ αποστάσεως επαφή με το αυτοκίνητο του μέσω εφαρμογής.

Όσα οχήματα δεν διαθέτουν το Uconnect ™ Box, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες Mopar® Connect που έρχεται σαν αξεσουάρ αν διαθέτετε ήδη μοντέλο της Fiat ή στην παραγγελία ενός νέου μοντέλου και σας υποστηρίζει στην καθημερινή διαχείριση του αυτοκινήτου.

Τέλος, το Uconnect Live είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της Fiat που συνδέει το κινητό σας με το Fiat σας ώστε να ακούτε τις λίστες αναπαραγωγής της επιθυμίας σας καθώς και να βελτιώσετε τον τρόπο οδήγησης σας μέσω του προγράμματος Eco Drive.
 
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
test center
fiat