Volkswagen We Connect Go και let's go

Volkswagen We Connect Go και let's go

13.304 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Ακόμα μια μάρκα που φροντίζει να παρέχει στους κατόχους της την δυνατότητα να προχωρήσουν σε ορισμένες ενέργειες γύρω από το αυτοκίνητο τους εντελώς ανέπαφα είναι η Volkswagen.


Η γερμανική μάρκα λανσάρει την εφαρμογή We Connect Go, συμβατή με όλες τις συσκευές iOS και Android με την σύνδεση να γίνεται μέσω Bluetooth.

Συγκεκριμένα, σας παρέχει ενημερώσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το όχημα σας, Από στοιχείο διαδρομής μέσω κατανάλωση και τα έξοδα σας για τα καύσιμα, η εφαρμογή σας βοηθά να συγκεντρώνετε τις σημαντικές πληροφορίες.

Μάλιστα, διατηρεί αρχείο καυσίμων και κόστους  ώστε να σας ενημερώνει σχετικά με τα συνολικά έξοδα καυσίμου για τον κάθε μήνα.

Παράλληλα, αναλύει τα δεδομένα που λαμβάνει από το προσωπικό σας στυλ οδήγησης και σας υποδεικνύει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πετύχετε μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση της αποδοτικότητας.

Μάλιστα, η εφαρμογή We Connect Go διευκολύνει  και τον προγραμματισμό και την διεξαγωγή των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και επιδιόρθωσης.

Συγκεκριμένα, οι  κάτοχοι μοντέλων μπορούν να κλείσουν ψηφιακά ραντεβού για το service του οχήματος τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου!

Ο κάτοχος έχει την δυνατότητα να επιτρέψει στην εφαρμογή να συλλέγει δεδομένα από το αυτοκίνητο και να τα στέλνει στους τεχνικούς του εξουσιοδοτημένου δικτύου της VW , ώστε να γνωρίζουν τα ζητήματα και να προετοιμαστούν καταλλήλως για τις εργασίες που θα χρειαστεί.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής οι κάτοχοι μπορούν να βρίσκονται σε απευθείας επικοινωνία με την 24ώρη οδική βοήθεια Volkswagen Total Care ή τη γραμμή εξυπηρέτησης της γερμανικής μάρκας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα στο δρόμο.

Βέβαια, αν αντιμετωπίσετε κάποιο μικρότερο ζήτημα, ίσως μπορέσετε να το επιλύσετε και μόνοι σας καθώς η εφαρμογή θα σας δώσει κάποιες κατευθυντήριες DYI γραμμές για να επιδιορθώσετε μόνοι σας κάποια λιγότερο σοβαρή βλάβη.
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
EUROINS PASXA
fiat