Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο

Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο

13.306 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Ακόμα μια μάρκα που συνεχίζει να διατηρεί μεγάλο μερίδιο στην αγορά και καταφέρνει να φέρνει best seller μοντέλα που προτιμούνται από το κοινό. Μάλιστα, τα μοντέλα συνοδεύονται από τις κορυφαίες ποιότητας υπηρεσίες της, όπως εκείνες του ψηφιακού πακέτου Digital Interactive Service.


Για παράδειγμα, μπορείτε και να προγραμματίσετε την παραλαβή και την παράδοση του αυτοκινήτου σε ένα συγκεκριμένο χώρο της επιλογής σας μέσω της υπηρεσίας Pickup & Delivery, ενώ σε όλη την διάρκεια που το όχημα σας θα βρίσκεται στην κατοχή των τεχνικών της Audi θα καλύπτεται από την εγγύηση της Audi.

Το Online Service της Audi αποτελεί μια από τις πιο χρήσιμες ανέπαφες υπηρεσίες της μάρκας καθώς όταν το όχημα σας βρίσκεται σε εργασίες συντήρησης, οι μηχανικοί της μάρκας σας παρέχουν συνεχής ενημέρωση για το είδος των εργασιών.

Αυτό γίνεται μέσω sms και email, ενώ οι ενημερώσεις συνοδεύονται από επισυναπτόμενες φωτογραφίες και βίντεο (μερικά από αυτά και σε πραγματικό χρόνο!).

Σημαντικό στοιχείο στο Online Service αποτελεί η δυνατότητα αλληλεπίδρασης, καθώς ο κάτοχος αφού λάβει το οπτικό υλικό σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να σχηματίσει άποψη και να επιλέξει ποίο εκ των προτεινόμενων από τους μηχανικούς πλάνο θα ακολουθήσει.
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
FORD E-TRANSIT
NISSAN