Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford

Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford

13.308 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Αποτελεί την μάρκα που δίνει την καλύτερη εγγύηση της αγοράς, καθώς συνοδεύει όλα τα μοντέλα της με εγγύηση 8 ετών και χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό! Προσαρμόζεται, βέβαια, και στην νέα εποχή καθώς προσφέρει τη ψηφιακή εφαρμογή Ford Pass.


Η ψηφιακή εφαρμογή FordPass επιτρέπει στους κατόχους να προχωρήσουν σε πολλές διαδικασίες ηλεκτρονικά και μέσω της κινητής συσκευής τους, ενώ μπορούν να είναι μόνιμα συνδεδεμένοι με το όχημα τους.

Η εφαρμογή FordPass προσφέρει στον κάτοχο μια σειρά από πληροφορίες για το όχημα του, ενώ ταυτόχρονα του προσφέρει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε αρκετές λειτουργίες εντελώς ανέπαφα.

Από λειτουργίες άνεσης όπως κλείδωμα του αυτοκίνητου ή εκκίνηση του κινητήρα ανέπαφα από το κινητό τηλέφωνο μέχρι λειτουργίες πρόληψης που  σας ειδοποιούν σε περίπτωση που ενώ έχετε κλειδώσει, δείτε ύποπτη κίνηση στις πόρτες και στα παράθυρα του Ford σας, η αμερικανική μάρκα λύνει πραγματικά τα χέρια των κατόχων της.

Προφανώς και η Ford μεριμνά και για την ψηφιακή διευκόλυνση γύρω από το Service και τις εργασίες συντήρησης.

Αρχικά, η εφαρμογή σας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του οχήματος ενώ σε περίπτωση που κάτι υπολειτουργεί και χρίζει επιδιόρθωσης σας στέλνει σχετική ειδοποίηση για να προγραμματίσετε την επόμενη επίσκεψη σας σε συνεργείο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα στο δρόμο, η εφαρμογή Ford Pass παρέχει στην οδική βοήθεια πληροφορίες όπως η τοποθεσία σας και το ζήτημα που εντοπίζει στο όχημα για να είναι απολύτως έτοιμη να σας βοηθήσει όταν φτάσει στο σημείο ακινητοποίησης.

Τέλος, η εφαρμογή αφαιρεί κάθε άγχος γύρω από τη συντήρηση καθώς παρέχει στον οδηγό χρήσιμες υπενθυμίσεις για τα ραντεβού των εργασιών ενώ διατηρεί και σχετικό αρχείο, το οποίο βοηθά εσάς και τους τεχνικούς του συνεργείου σας με το ανατρέχουν διαρκώς ώστε να γνωρίζουν το ακριβές ιστορικό εργασιών`.
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
EUROINS PASXA
KIA