SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT

SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT

13.305 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Ακόμα μια μάρκα που φροντίζει να παρέχει στους κατόχους μια πληθώρα τρόπων να προχωρήσουν στις διαφορές διαδικασίες ψηφιακά και ηλεκτρονικά είναι η  SEAT.


Η δέσμευση της ισπανικής εταιρείες να στηρίξει τους κατόχους είναι ενδεικτική στις εφαρμογές SEAT Connect & SEAT App.

Μέσω του SEAT app μπορείτε να συνδέσετε το αυτοκίνητο με την smart συσκευή σας ώστε να έχετε πρόσβαση στα προσαρμοσμένα διαγνωστικά δεδομένα , όπως μέση κατανάλωση, διανυθέντα χιλιόμετρα ή την ποσότητα του καυσίμου στο ρεζερβουάρ.

Ταυτόχρονα με την σύνδεση smartphone-αυτοκινήτου, η εφαρμογή My SEAT App σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πιθανά ζητήματα καθώς το SEAT DataPlug μεταδίδει πληροφορίες απευθείας στο τηλέφωνό σας και σας ενημερώνει σχετικά με κάποιο πιθανό ζήτημα.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να δείτε τους τοπικούς αντιπροσώπους και τα συνέργεια που βρίσκονται κοντά σας ενώ προγραμματισμός του ραντεβού μπορεί να γίνει μέσω ενός κλίκ στην κινητή σας συσκευή.

Τέλος,  η εφαρμογή My SEAT App σας διευκολύνει και αν αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα στον δρόμο. καθώς μπορείτε να έχετε άμεση και εύκολη επικοινωνία με την 24ώρη οδική βοήθεια της SEAT.

Αφού δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο SEAT Connect, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια σειρά από ανέπαφες υπηρεσίες που θα σας βοήσουν σημαντικά στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, το SEAT Connect σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία και την κατάσταση των δρόμων σε πραγματικό χρόνο ενώ ανιχνεύει και τα πιο κοντινά σημεία ανεφοδιασμού.
Το SEAT Connect διαθέτει και ένα σύστημα φωνητικών εντολών για να μην χρειάζεται να πραγματοποιήσετε χειροκίνητα ενέργειες όπως ενεργοποίηση του συστήματος πλοήγησης ή του ραδιοφώνου.
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
test center
fiat