Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me

Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me

13.310 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2023)

Μια premium μάρκα που έχει δείξει διαχρονικά πως μπορεί να προσαρμόζεται στις διαφορετικές εποχές και να μένει πάντα top of mind στους κατόχους της, είναι η Mercedes-Benz.


Σήμερα, διαθέτει (για την ακρίβεια εξελίσει διαρκώς) ένα πλήρες πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών που έχει ως σκοπό να διευκολύνει σημαντικά κάθε βήμα της κατοχής ενός γερμανικού «αστεριού».

Η μεταφορά της αλληλεπίδρασης κατόχου με το αυτοκίνητο του στο ψηφιακό περιβάλλον γίνεται μέσω του ψηφιακού πακέτου Mercedes Me.
Η εφαρμογή Mercedes Me συνδέει τον κάτοχο με το αυτοκινήτου μέσω του smartphone, εδραιώνοντας και μια εικονική αλληλεπίδραση μαζί του. Μια αλληλεπιδραστική σχέση που προσφέρει δυνατότητες όπως αυτές του Mercedes Me Connect.

Πρόκειται για εφαρμογή διαχείρισης λειτουργιών του αυτοκινήτου, η οποία παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση του  (όπως το αν είναι όντως κλειστά τα παράθυρα ή οι πόρτες, την πίεση των ελαστικών ή το καύσιμο του ρεζερβουάρ) ενώ επιτρέπει στον κάτοχο να κάνει απομακρυσμένες ενέργειες στο όχημα του  (από άνοιγμα - κλείσιμο των παραθύρων ως και κλείδωμα- ξεκλείδωμα).

Το Mercedes Me Store αποτελεί ακόμα ένα χρήσιμο εργαλείο για τους κατόχους των γερμανικών αστερίων, καθώς ουσιαστικά αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορεί κανείς να αναζητήσει διάφορα premium προϊόντα με την υπογραφή Mercedes-Benz. Προιόντα που καλύπτουν ανάγκες (χρηστικότητας, ασφάλειας, συντήρησης) του κατόχου ενώ προσθέτουν ταυτόχρονα αξία στο αυτοκίνητο του.

Η ψηφιακή εφαρμογή της Mercedes διευκολύνει σημαντικά και τις διαδικασίες συντήρησης μετά την αγορά.
Και αυτό γιατί μέσω της εφαρμογής Mercedes Me, οι κάτοχοι μπορούν να ενημερώνονται τσεκάροντας απλά το κινητό τους σχετικά τα επικείμενα service ή την απαραίτητη αλλαγή αναλωσίμων του αυτοκινήτου.

Οι υπηρεσίες συντήρησης διευκολύνονται ακόμα περισσότερο από τις πιο ειδικές υπηρεσίες του Mercedes Me Service.

Μέσω του Mercedes Me Service, οι κάτοχοι διευκολύνονται σημαντικά ως προς το προγραμματισμό των εργασιών συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου τους, δίνοντας ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με τις επικείμενες υπηρεσίες άλλα και μια αναλυτική αναφορά για αυτές.

Ταυτόχρονα, εισάγοντας τα στοιχεία του εξουσιοδοτημένου επισκευαστή και ενεργοποιώντας τις ψηφιακές υπηρεσίες της Διαχείρισης συντήρησης ή της τηλεδιάγνωσης, το συνεργείο  του εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes που έχετε εμπιστευτεί μπορεί να λαμβάνει δεδομένα και να έχει μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση της Mercedes σας.

Ουσιαστικά, συνδέει το αυτοκίνητο σας με τους ειδικούς και τους τεχνικούς του δικτυού, ώστε να έχουν μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα για την κατάσταση του οχήματος.

Τέλος, η Mercedes διευκολύνει σημαντικά την κατοχή ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου. Από το ειδικό σύστημα πλοήγησης Electric Intelligence μέχρι το Mercedes Me Charge που σας δείχνει το δίκτυο φόρτισης κοντά σας, η γερμανική μάρκα φέρνει το μέλλον ακόμα πιο κοντά.
 

Σελίδα 1Το αυτοκίνητο του μέλλοντος είναι ήδη εδώ
Σελίδα 2Meta Car Services by Mercedes: Πακέτο ψηφιακών εφαρμογών Mercedes Me
Σελίδα 3Ford Pass : Λειτουργίες άνεσης και πρόληψης από Ford
Σελίδα 4Volkswagen We Connect Go και let's go
Σελίδα 5SEAT Connect & My SEAT app: Ψηφιακή διευκόλυνση από SEAT
Σελίδα 6Εφαρμογή My Fiat : Ψηφιακή πρόσβαση σε ανταλλακτικά με ειδικές τιμές
Σελίδα 7Audi Digital Interactive Service: Οπτικό υλικό από συντήρηση σε πραγματικό χρόνο
ford
SEAT