Η ομάδα της JL Wrangler Forums έφτιαξε ψηφιακά τη μορφή του δίθυρου νέου Jeep Wrangler.

Το νέο δίθυρο Wrangler θα προσφέρεται στις εκδόσεις Rubicon και Sport, σε hard-top ή soft-top αμάξωμα. Το εμπορικό λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου, ενώ το 2θυρο θα ακολουθήσει στα μέσα του 2018.

Το δίθυρο Jeep Wrangler

4.442 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Είμαστε μια ανάσα πριν την παρουσίαση του Jeep Wrangler νέας γενιάς και σήμερα, για πρώτη φορά βλέπουμε ψηφιακά και τη δίθυρη εκδοχή του. Ας δούμε τι αλλάζει στο εμβληματικό αμερικάνικο μοντέλο…

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου νέου Jeep Wrangler και η ομάδα της JL Wrangler Forums έφτιαξε ψηφιακά τη μορφή του δίθυρου μοντέλου.
 
Όπως και το τετράθυρο και το pick-up, το νέο δίθυρο Wrangler ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας, αλλά και τους καινούργιους προφυλακτήρες. Επιπλέον, το νέο Wrangler θα αποκτήσει φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.
 
Το νέο δίθυρο Wrangler θα προσφέρεται στις εκδόσεις Rubicon και Sport, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε hard-top ή soft-top αμάξωμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η παραγωγή των Wrangler και Wrangler Unlimited θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου, ώστε να γιορταστεί το παγκόσμιο ντεμπούτο της έκθεσης του Λος Αντζελες.
   
Η παραγωγή του δίθυρου Wrangler δεν προβλέπεται να αρχίσει πριν το Φεβρουάριο. Θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Οχάιο των Η.Π.Α., οι οποίες δέχθηκαν και μία αναβάθμιση 700 εκ. δολαρίων για την περίσταση. Το εμπορικό λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του έτους ή στις αρχές του επόμενου, ενώ το 2θυρο θα ακολουθήσει στα μέσα του 2018.
 
Το νέο Wrangler θα διαθέτει δύο κινητήρες βενζίνης, έναν 2λιτρο turbo με περίπου 300 ίππους και έναν ισχυρότερο V6 3,6 λίτρων, οι οποίοι θα συνδυάζονται είτε με 6άρι μηχανικό είτε με το νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Φημολογείται πως θα υπάρξει και ένα 3λιτρο turbodiesel σύνολο,ειδικά για το pick-up, το Scrambler.
 

Toyota
test center